Odesílání dat na statickou IP přes GPRS modem pomocí SIM300

B

bobliin

Guest
Ahoj, já používám SIM300 GSM / GPRS modem a byl schopný se připojit ke vzdálenému serveru. Teď je třeba tlačit data do statické IP. Může mi někdo pomoct s tím??: Jedná se o postup, i jsem dodržet, a stav mé modem nyní.
35_1230527861.jpg
Díky Bhargav: cry:

Opraveny problém. Naleznete pořadí odeslání AT příkazy pro připojení k serveru Google a získat nastavení stránky. [Url = http://images.elektroda.net/92_1231504804.jpg]
92_1231504804_thumb.jpg
[/url] Doufám, že budu pomáhat všem Bhargav

HELO je .. Doufám, že jsou aktualizovány toto fórum ... Jsem pracující na podobném projektu ... HV i odesílání dat přes SIM300 přes GPRS na statickou IP jsem schopen připojit BT Problém je v tom, že údaje, pošlu na + cipsend> helllooo ctrlz posílat data, ale nedostal na serveru ... prosím, pomoz mi ... mohl byste mi poslat svůj kód projektu vztahující se k této části ... prosím ... Čekám na odpověď .... Děkuji předem

se u najít řešení pro odesílání dat přes GPRS na statickou IP? Musím udělat to samé. např.: první pro připojení k GPRS pomocí GSM / GPRS modem (což jsem udělal), pak odesílat data na statickou IP přes GPRS. může někdo, prosím veď mě ........

Wat commnds je u použití ...? to WÜD b jednoduché 2 HLP u dn ...

Ahoj všichni, já jsem s použitím Sony Ericsson GM28 modem a mám stejný problem.I byl schopný se připojit ke vzdálenému serveru se musím tlačit data do statické IP. Můj modem je jiný, takže příkazy nejsou stejné jako SIM300. Díky

Ahoj všichni, já používám SIM300 na mou žádost. Jsem schopen se připojit ke vzdálenému serveru, nemůže provádět příkazy FTP. Jsem schopen nahrát / stáhnout soubor z Filezilla, ale ne ze sériového portu. Je to problém s Vodafone SIM, nebo nastavení serveru. Díky ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back