Odhad pro umístění a směrování

A

abhi002

Guest
Ahoj přátelé,

Jak vás lidé odhad pro směrování a umístění?

pro umístění::
Je jejich něco jako žádný z komponent za den / hod?pro směrování::
Počet spojů za den / hod?

Návrhy jsou velmi vítaná ..

Pozdravy
Abhi

Ochrona danych jest kluczowa z punktu widzenia systemów bezpieczeństwa w chmurze. Steve Pataky z firmy FireEye wyjaśnia pomysły technologiczne firmy na najbardziej aktualne zagrożenia w wirtualnym świecie.

Read more...

Jeho záviset na komplikace obvodů.

NO složky placement/30 minut za hodinu, ale není stejná jako směrování.

http://pcbfab1001.blogspot.com/

http://pcb1001.blogspot.com/

díky za tento návrh ..

co u řekla, je naprosto správný, ale jak by se u odhadu PCB úsilí.
pracujeme pro službu založenou společnost,
a tak vždy zákazník nám schematickém v PDF / oracd,
no vrstev, hrubé desky velikosti kritických signálů, creepage, clearance požadavky .. tak založené na výše uvedených vstupů wouls jak u odhad?

Děláme dvě estamations,

- Jednu na základě počtu kolíků v designu
- Jednu na základě počtu spojů v designu.Založené na vzorů z minulosti, jsme vypočítali době na čepu a na základě propojení.
Používáme Tyto čísla ze starých vzorů, k výpočtu času na nový design.Pak jsme se průměrné vypočtené časy a množte se, že s' konstrukční složitosti 'faktor 0,7 pro snadné desky, 1,0 pro průměr desky, 1,3 u složitých desek.

Problém je zde 'složitost faktor', který je stále návrhářův názor.Ačkoliv to není raketová věda, vypočtené době je velmi dobrá indikace času musíme udělat design.

Ahoj Senilicus,

Díky moc za vaše pochopení.To
je první metoda pro odhad rozložení času jsem viděl na webu.

Jaký rozsah času-per-pin a čas-per-připojení hodnoty máte?Jaké rozložení nástroje používáte?

- Nick

NickI use Expedice PCB od Mentor Graphics pro layout.Když pracoval na schematickém je,
mám jeden estamation by 'od oka'.To je založeno jen na mé pocity ohledně designu.
Když schematickém dokončení (90% nebo více), mám dopředu anotace k Expedice jeden spustit zprávu.

V 'Design Status' zprávy najdete počet připojení (nikoli počet sítí).Toto je první číslo.
Druhé číslo Používám je počet pinů v designu.I rozdělit do 20 dostat IC ekvivalent.Toto je druhá řada.

Pro všechny projekty jsme dělali s Expedice, jsme dostali tato čísla, a také z naší databáze jsme se na hodinách jsme potřebovali udělat layout a generovat výstup balíčku.
I rozdělil hodin podle počtu připojení a počtu IC ekvivalentŰ získat čas na připojení a čas IC za rovnocenné.Udělal jsem, že pro všechny naše Expedice vzory a průměr těchto čísel.Nyní máte průměrný čas na spojení (TPC) a průměrná doba na IC ekvivalent.(TPIC) Jedná se o konstanty pro náš výpočet.

(Čísla jsem vypočítat z vzory rozmezí 0,0185
až 0,0549 pro TPC a 0,37
až 1,13 pro TPIC).Tyto konstanty jsou použity k výpočtu doby potřebné pro nový design.
rozvržení času = TPC * number_of_connections
lauout time = TPIC * počet IC ekvivalentŰPak jsem průměr těchto dvou čísel na průměrné časové rozvržení.

Tato čísla nejsou brát v úvahu počet vrstev k dispozici, složitosti konstrukce a mnoho dalších, ale já jsem zjistil, že korekční faktor dělá docela dobrou práci v této oblasti.I použití těchto čísel;

složitost = snadné, K = 0,7
složitost = průměrný, K = 1,0
složitost = složité; K = 1,3To znamená, že konečné vzorce I use layout čas = K * Průměrný čas

.V praxi se vypočítávají čísla jsou do 5% z aktuální čas potřebuji pro design.To je dost dobré pro estamation při projektování úsilí.Ve většině případů jsme se v době kratší než potom vypočítá čas.

Přidal jsem jeden Expedice Design Status report jako příklad a zdůraznil čísel, použití pro výpočet.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ahoj senilius,
děkuji a moc za vaše cenné návrhy ..

Mám pochybnosti o jedno z vašich prohlášení níže:

"Čísla jsem vypočítat z vzory rozmezí 0,0185
až 0,0549 pro TPC a 0,37
až 1,13 pro TPIC"

výše uvedeného výpočtu TPC a TPIC je založen na konstrukci domu zkušenosti?
protože i svůj způsob a naše metoda odhadu a skončit s dvojnásobnou částku úsilí se svou metodu?
Prosím, opravte mě

Možná jsem se vysvětlit, že dobře, ale já vypočetlo TPC a TPIC pro každého designu jsme (v minulosti) s Expedice a označený každý návrh jednoduché, průměrný nebo složitý.

Tato hodnota
je pro TPC a TPIC byly v průměru.Tato průměrná hodnota
se používají k výpočtu nových vzorů.

například TPC pro tři projekty jsou 0.1, 0.3, 0.5.Průměr z těchto tří je 0,1 0,3 0,5 / 3 = 0,3.Tato hodnota se používá pro nové výpočty.
Mám stejný pro TPIC.

Pro jakékoliv nové desce jsme se vypočte čas;
Počet připojení * TPC a počet IC ekvivalenty * TPIC.

Tyto dvě čísla jsou v průměru a tento průměr se násobí s složitosti faktor.Všimněte si, že bychom použít počet spojů není počet sítí.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back