Odlišením problémy GSM telefon

X

xinxin

Guest
Při testování telefonu na spektra kvůli odlišení pro DCS, jsem zjistil, že když PCL = 15,10, nedaří se děje na 400Khz, 600Khz od dopravce, ale pokud PCL = 0, je to OK.by mohly u help me? díky

-Snažte se hodnotí oddělíš PA, hledáme modulaci spektra v různých PCL
to dělá nákladu-pull.
-Podívejte se na kontrolu-smyčky a rozvržení tohoto obvodu.
-Zkontrolujte, zda je úroveň, při vstupu na PA je uvnitř palestinské spec

Zkontrolujte DCS modulaci spektra spec opatrně, při nízké úrovně spotřeby v 'DBC' spec již nemusí být nutné: pouze 'dBm' specifikace je použitelná.

Je-li výkonnost je stále mimo specifikaci pak jednou z možností by mohla být moc regulační smyčky zisk při nízké úrovně spotřeby.Pokud je zisk je nízký, a šířku pásma smyčky malé, pak potlačování jakéhokoli 400kHz AM na PA výstup se nestane.

díky martinthorn a vfone

Naše RF řešení využití nízkými IF, kontrolní smyčka pro PA je otevřená smyčka.výkon do PA je uvnitř spec z PA.
Používáme CMU200 vyzkoušet modulaci spektra, výsledek je OK za nízké PCL, ale pro Agilent8960, dojde k selhání.když puká se testovací sady 100, je to OK na 8960.
martinthorn, mohl byste mi říct, že spec (dBm) pro modulaci spektra na nízké PCL, že je to spec řekl -60 DBC, kdy více než 400K.

Xinxin
Relativní odlišení spec (DBC), je pro DCS-60dBc @ 400kHz/600kHz
Absolutní odlišení spec (dBm) je pro DCS-36dBm @ <600kHz
Já jsem se vážou obrazy z poslední GSM 05.05

Pozor, že
8.960 nemusí mít nastavena práva RBW / vbw pro měření.
Podle GSM spec na RBW / vbw z měření (až 1.8MHz od dopravce) se 30kHz.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Xinxin,

400kHz spec:

Na sílu pod úrovní asi 30 dBm se spec omezit používání je-36dBm
(dále CMU200 to ví a automaticky nastavuje limit, já nejsem
Určitě je to Agilent)

600kHz spec:

se spec limit je 60dBc

Měření Setup (od spec):

"nulové frekvence skenování, filtr na šířku pásma a videa na šířku pásma 30 kHz až 1800 kHz od nosné a 100 kHz na 1800 kHz a výše od dopravce se provádí v průměru více než 50% až 90% z užitečnou součástí předávaných puká, kromě midamble, a pak v průměru nejméně 200 takových praskla měření. Above 1800 kHz od dopravce pouze měření vystředěná na 200 kHz násobky jsou pořízené v průměru více než 50 puká. "

Poznámka: počet průměrů: 200.Proto výsledek od 8960 může znamenat, jste v pořádku, ale s nízkou marži!

Jedna věc, kterou ostatní považují:

Jste ve zkušební hovor?V testery říct, co telefon modulace
bit vzoru k použití (PN9/15 atd.).Bit různých modelů může být různá
výsledky: Agilent mohou být stanoveny odlišně pro CMU200.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back