odpor pro kovový snižuje jak jsme jet vyšší

M

manruru

Guest
hi ..
prosím, dej mi odpověď na tento ...
proč se odpor snižuje jak jsme chodili na vyšších řádů kovy?

kondukce kapelu je mnohem daleko od jádra, a tím i síla přitažlivosti a jsou mnohem více volného pohybu poskytuje menší odolnost vůči toku aktuální ....

Ahoj,

Tento odpor se snižuje a šířka zvyšuje jak jsme jít na vyšší kovů, a to má za následek snížení odolnosti.Na podporu mého tvrzení, herez vzorce:
R = R (L / W)
R --- Odolnost
R --- rezistivita
L --- Délka na odpor
Z --- Šířka na odpor

Pokud budete brát v úvahu parazitní odpor pak příliš mezery mezi těmito kovy je tak vysoká odolnost je nízká.

Paramjyothi

Paramjyothi napsal:

Ahoj,Tento odpor se snižuje a šířka zvyšuje jak jsme jít na vyšší kovů, a to má za následek snížení odolnosti.
Na podporu mého tvrzení, herez vzorce:

R = R (L / W)

R --- Odolnost

R --- rezistivita

L --- Délka na odpor

Z --- Šířka na odporPokud budete brát v úvahu parazitní odpor pak příliš mezery mezi těmito kovy je tak vysoká odolnost je nízká.Paramjyothi

Ahoj,

Je mi líto, že byla chyba v mé odpovědi:

W = Šířka Metal
L = Délka Metal
R = odpor k Metal
R = Resitance kovu.

Pokud si myslíte, rozvržení nebo PNR hlediska délky & šířka kovových hraje důležitou roli pro výpočet odporu kovů nebo odhadem načasování konkrétní cesty (PNR pro otázky).Stejným způsobem pro parazitní výpočty taky.

Paramjyothi

normální vyšší kovů postavené diffrerent materiálu, který je nižší odolnost list

Vysvětlení je jednoduché - obvykle je nejtenčí M1, M2-Mtop-1 jsou tlustší a nahoře je kovový nejtlustší.Také horní kovové si často trochu jiný slitina pak ostatních kovů (měď někdy ...)

manruru napsal:

hi ..

prosím, dej mi odpověď na tento ...

proč se odpor snižuje jak jsme chodili na vyšších řádů kovy?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back