Odpovídající síť pro Avago AMMP6408 zesilovač

A

Ahmad Mushtaq

Guest
AVAGO ammp6408 je široké pásmo MMIC zesilovač (6-18 GHz) a jeho RL je pouze 3 dB.I třeba použít v úzkém pásmu aplikace (04/9-06/9 GHz). i navržen jeden útržek odpovídající sítě z dané parametry S cílem zlepšit jeho RL v požadovaném pásmu. Věci, které pracují v simulaci Momentum, ale prakticky výsledky jsou zcela odlišné. může mi někdo pomoct na to? Myslím, že zavedení odpovídající sítě ovlivňuje dané parametry S zesilovače, takže si cann't prostě vyhovující. To mění charakteristiky MMIC IC.

Jsem navrhl layout CPWG s odpovídajícími sítí na vstupu a pak simulovat v ADS pomocí spolupráci simulace funkce. pak po výrobní proces, jsem použil VNA k dostat Praktická S params. tam je jako takový žádný problém ve výrobě nebo pájení IC. to je s jmenovitým proudem 650 mA @ 5V. Ale i couldnt vyřešit otázku, proč jednoduchý odpovídající síť nefunguje prakticky?

Praktické odpovídající dělat práci, otázka je, jestli to funguje jak má. Snadnou kontrolu je měřit s VNA, když je pahýl odříznout, a pokud pak se stejnými parametry jako simulace byla založena na. Hádej, že tyto výsledky budou lišit také. To je snadnější uspět s výrobou odpovídající síť prakticky tehdy, pokud je založena na měření prakticky udělat, jak je složité dostat všechny parametry zahrnuty v simulaci. Častým problémem v souvislosti s tímto druhem shoda je VNA měření nastavení kalibrace. Zde je návod VNA pro párování s diskrétních součástek, ale můžete získat některé představy o možných chyb zdroje: [url = http://www.antune.net/calibration.html] Vector síťový analyzátor kalibrační, AnTune [/url]

Přerušila jsem útržek pryč, a nyní velikost S11 a S22 je téměř stejná jako poskytnutých výrobcem. v pořádku chci se zeptat: je-li u mít IC částečně uzavřeno zesilovač a chceme u zápas to na konkrétní frekvence, může u dělat to či ne? Jednou jsem navrhl LNA, tam je kompromis mezi RL, šumové číslo při zadávání odpovídající návrh sítě. Nyní řekněme Some1 design LNA pro minimální počet hluku a pak to nabízí pouze u S parametry tohoto modulu. Nyní u říkají jeho RL není dobré v této frekvence, může u nakreslit odpovídající síť pouze na základě parametrů S, to by jen bylo conjugare zápas a doplnění dalších vyhovující síť nechtěl měnit podle S parametry?

S-body jsou spolehlivé. Potřebujete kompromis mezi NF, RL, a zisk, atd.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back