op-amp AC velikost analýzy

Q

QT_GIRL

Guest
Hi guys,

Ví někdo, co by se mělo vztahovat na vstupu i na mé differtial operační zesilovač pro analýzu velikosti AC?
Mám toto nastavení:
uplatnit i hřích zdroj a nastavit i AC mag = 1, AC phase = 0.
Může someobody potvrďte to?

1.Před AC musíte určit vyrovnat napětí a DC-zisk operační zesilovač v DC analýzy
2.V AC: jeden vstup je neobjektivní vyrovnáno napětí DC-source kompenzovat vyrovnat s operační zesilovač, je další vstup ovlivněny AC-source.Napětí AC-source jsem nastavit jako obvykle (max. VOUT VOUT-min) / (2 * Gain op amp)

Při použití AC analys jste krmivo nekonečné malý signál, takže dc bodů v linearizing operační zesilovač.Nikterak čarodějnice velikosti souboru v "velikosti AC".Poměr outputAC / inputAC bude stejná pro všechny "velikosti AC".Pro jednoduchost se často "velikost AC" nastavena na 1 V.
Je důležité,
1.Musíte nastavit dc provoz bodů na vstupu (často vcc / 2)
2.Musíte mít pouze jeden zdroj střídavého v Schem

Díky YXo, co když můj operační zesilovač je různá.Pak jsem musel použít -1 a 1 jako můj sourcs AC?

QT_GIRL napsal:

Díky YXo, co když můj operační zesilovač je různá.
Pak jsem musel použít -1 a 1 jako můj sourcs AC?

myslíte použít zdroj střídavého signgle skončila a DC zdroje differntial?

Jen tak pro obecné informace o střídavé analýzy.Proč jsme se rozsah AC = 1?

To proto, že když jsme se 20log (1) = 0 dB, a tak můžeme hledat Užitečné, když získal pozemek překročí 0dB linie.Toto provést jednoduché / jednoduché a lze použít Užitečné vzorce v Cadence kalkulačka.

Pokud můžete také použít AC magnitue rovná jakékoli číslo (x).Ale musíte hledat Užitečné, když získal pozemek křížů 20log (x) řádku.Slighly složitější, ale stále si stejné výsledky, pokud víte, kde hledat.

Stejně tak pro fázi vstupu.

Co se týče nastavení, připojte zdroj střídavého mezi pozitivními a negativními vstup vstup s AC = 1.Pak použijte vzorec 20log (VF ( "out ") / VF ( "out-")).Jste tak mohli dostat to, co chcete, já myslím.Added po 3 minutách:"To je proto, že když vezmeme 20log (1) = 0 dB, a tak můžeme hledat Užitečné, když získal pozemek překročí 0dB linie. To aby věc jednoduchá / jednoduchá a lze použít Užitečné vzorce v Cadence kalkulačku."

Správný.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back