op-amp design problem

foenixin napsal:

Jo, to je správné, 2-stupňový OPA.

chci op práce na subthreshold regionu, jak navrhovat to.

většina konvenčních dvě etapy op amp může dělat, první etapa je se současnou zrcadlem, a druhá etapa je společný zdroj se proudové zrcadlo zatížení.

terry_kchai napsal:

Jak navrhnout op-amp s jednotou-gain šířku pásma 5MHz a udržovat 50 - 60 dB napětí získat?
kdo by mi říct, která topologie vhodné pro tohle?

Díky

Ano, je to negativní FB.Něco špatně s tímto schéma?

terry_kchai napsal:

Jak navrhnout op-amp s jednotou-gain šířku pásma 5MHz a udržovat 50 - 60 dB napětí získat?
kdo by mi říct, která topologie vhodné pro tohle?

Díky

Prosím, křížová kontrola polarita připojení na negativní zpětnou vazbu.

Prosím, podívejte se na tuto pic.
Vlastně třeba můj vstup pohybuje od 80mV do 1.2V, a výstup projít PMOS (MP8) by zdroj 50 mA proud řídit transformátoru.Napájení je 5V.Výstup by měl být swing 300mV až 4V
Jako simulace ukázaly, BW je velmi malá,-3dB frekvence je kolem 1Hz.How zlepšit to?
Můžete mi pomoci?
Díky
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

pro uvedené specifikace i tradiční dvoufázové operační zesilovač je vhodný.
Technologie, která pomocí ur?.
I design řízení není stanovena, je mění podle toho, co u potřeba.

To je založeno na 0.35um 5V CMOS procesu.
Chci výstupní rozlišení, které mají být nízké, aby pomocí série-derivační zpětné vazby.
Možná rozšíření pásma-můj výrobek může být cesta, ale jak to udělat?
Za prvé, musím zvolit vhodnou strukturu.
Můžete mi pomoci?

Tak běž se 2 stupni op-amp.S technologií 0.35u můžete snadno dostat zisk kolem 60 dB.Vyhněte se použití velké jako větší rozdíl pár W může ukázat jako klesající návratu kvůli parazitní čepici.

Můžete použít NMOS diferenční vstupní pár s 2. etapa je měnič s aktivní zátěž.Zvýšil současný první fázi ke zvýšení ur šířku pásma.U lze použít diferenciální PMOS a NMOS cascode struktur s cílem zvýšení odolnosti první fázi, a tedy zisk.U může dostat nejhorším případě zisk 80dB snadno s touto pro napájení 3,3 V nebo vyšší.Doufám, že vstup není železnice na železnici.

T

terry_kchai

Guest
Jak navrhnout op-amp s jednotou-gain šířku pásma 5MHz a udržovat 50 - 60 dB napětí získat?kdo by mi říct, která topologie vhodné pro tohle?
Díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back