OP problém

X

xibeizi

Guest
Navrhl jsem operační zesilovač.ale já jsem zjistil, že malý oltář W a L mohl dělat velké změnit na zisk.Dojde-li 0.1um změna s W nebo L, zisk se bude měnit s 10 dB na 20 dB.je to proveditelné?jak bych se tomuto problému vyhnout?

Možné pouze v hluboké sub Micron design.
Můžete zkontrolovat vás DC zaujatost bod a ujistěte se, že je to rozumné před spuštěním ac anlaysis.Možná, že některá zařízení jsou v triode regionu.

Prosím post vaše schéma.Máte-li rozdíl vysoké impedance uzel, je vaše CMFB pracuje v pořádku?

Ne, to není hluboko pod mikronovým procesem.
Jsem také použil v okolí 0.5u procesu, a všiml L boční difuze je poměrně významný.
Můžete dokázat tím, že simuluje dva dlouhé kanál zařízení, L> 3U a naleznete současného nesouladu.Bet vám to bude opravdu blízko uzavřeno.

xibeizi napsal:

Navrhl jsem operační zesilovač.
ale já jsem zjistil, že malý oltář W a L mohl dělat velké změnit na zisk.
Dojde-li 0.1um změna s W nebo L, bude zisk změnu s 10 dB na 20 dB.
je to proveditelné?
jak bych se tomuto problému vyhnout?

možná v hluboké sub Micron design ...
který nástroj je u použití .... MicroWind?

I použití Hspice simulovat op.je to současný zrcadlo zatížení op.Když jsem změnit zaujatost obvod PMOS velikosti 0.1um.zisk 10 dB měnit.

Cítím tvůj DC bodu provozu je poněkud problém, pls post schéma OP a pozemku otevřené smyčce, ac křivky odezvy op!

Co region vaše PMOS zrcadlo působí?Ujistěte se, že VGS-Vt> 2nVt = 78mV
, Jako je 200mV, a pak se vaše PMOS zrcátka v saturaci.

Dfferential výstup nebo výstup singal?Máte-li tedy současný zrcadlo zatížení, myslím, že je singal výstup, ale jen změnit jedno naložení PMOS nebo dva či zaujatosti (což zaujatost?)?Mohl byste se nahrát svůj cirucit, nebo popsat podrobněji.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back