Opakování antény simulace v IE3D

G

Gerry

Guest
Pokouším se simulovat vedení PCB anténa pomocí IE3D.Smyčka má impedanci 4 ohmy 360 j (nalezeno přes výpočty a simulace).Když jsem se vstoupit do konjugátu této impedance je impedance (termín používaný v IE3D) ve struktuře simulaci funkci záření dostanu 10 dB menší antény, než v 50 ohm případu.
Očekával bych, že dostat vyšší zisk s konjugovanou zápas než s 50 ohm, je něco chybné, v mém používání IE3D nebo porozumění antén?
Jakýkoliv pomoci chtěl bych být celek ocenil.

TIA, Gerry.

Ahoj, Gerry: Myslím, že jsem odpověděl na vás dříve.Možná jste vyslán na otázku zde a poslal mi ho přímo.V podstatě je to způsobeno tím, že zisk jsou definovány v IE3D bere v úvahu nesoulad normalizace impedance.Pro konjugované shody, můžete očekávat, že zisk bude větší než zisk definované na IE3D.Oba způsoby jsou správné.Nicméně, je třeba je vykládat správně.

Jian
prosím meknow, whre mohu stáhnout IE3D záplatování

thx/ Upozornění # 1 - Přečtěte si pravidla!Je nezákonné, aby žádost trhliny.(Klug) /

navštivte oblasti stahování www.zeland.com. Jste povinni zaregistrovat licnese s pořadovým číslem máte.Pokud nezadáte, budete považovat za hodnotitele a uživatelské jméno a heslo vám vydaných pro přístup DOWNLOAD v www.zeland.com jsou časově omezené.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back