operační zesilovač dynamický rozsah

A

aryajur

Guest
Jak je dynamický rozsah definovaný operační zesilovač?

No, jsou úrovně max a min na výstup v operační zesilovač, bez přidání velkého distorssion v signálu. Pokud se chcete dozvědět více o tomto téma si můžete přečíst pokračování knihy: desig s operationals zesilovačů a analogových integrovaných obvodů, Sergio Franco.

Souhlasím s JoseLeonardo. My operačních zesilovačů dynamický rozsah jsou definovány jako poměr vstupů a výstupu, který je stále použitelný ve své aplikaci. Je-li narušení kmitočtech off je v mém manévrovací prostor App pak to ještě počítá. Pokud se začne na železnici operační zesilovač, nebo ohnout signál natolik, že jsem ztratil informace, pak tomu tak není. jen moje 2 centy dfullmer

V knize Opamps pro všechny od TI ji definují takto: DR = 20 log (Vout (max) / Vout (min)), kde se říká, že Vout (min) je určena hlučnost a posun napětí a Vout ( max) je dána jako: Vout (max) = Voh (min) - obj. (max) To je podle nich definovat to podobná definici DR v DAC. Jsem trochu zmatený, jak, proč definice Vout (max) je výstup proudu, a to nejen nejvyšší výkon možné?

Praktické limity jednotlivých dodaných operačních zesilovačů může být jedním z důvodů. Non železniční dopravy na železnici operačních zesilovačů, které sjet u dodávky může být jiný. Zde je odkaz na knihu zesilovače OP pro každého, koho by mohl hodit. h ** p: / / rapidshare.de/files/27332238/Op-Amps_For_everyone.pdf štěstí pamatovat po tom všem je matematika skončíte jako konstruktér musí rozhodnout, co je praktické a co ne. V mnoha případech (a podle mého názoru) je to, co dělá nejlepší inženýry .......: D štěstí dfullmer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back