operační zesilovač oscilace

S

satheeshvelu

Guest
Zdravím všechny,
I simulovaný bipolární operační zesilovač napětí následovníka.Frekvenční rozsah nemají žádné oscilace.

Ale pokud je připojen odpor (45k) ve zpětné vazbě, je tu oscilace.

Vzhledem k tomu, operační zesilovač je jedním z mnoha OPAMPs uvnitř IC, nemohl jsem přidat kapacitní zátěž, která má vliv na bezpečnost ve fázi.

Existuje nějaký jiný způsob, jak se vyhnout oscilace ..?
Přiložené PDF.

Díky,
Satheesh
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ahoj,
Zkuste uvedení malý kondenzátor přes odpor zpětné vazby, kompenzovat fázový posun introcuced do vstupní kapacita operační zesilovač.

S pozdravem,
Laktronics

Ahoj

Díky za váš návrh.
Funguje to dobře.
Ale já bych si to vyjasnil, co vstupní kapacita odkazují na ..?
Uvnitř operační zesilovač máme jen jeden Miller kondenzátoru, který je nastaven na rozhodnutí Pole a Zero.

Takže i jiným způsobem, místo toho s tím, že kondenzátor přes odpor zpětné vazby, můžeme změnit tento Miller kapacita nastavit pólu.

Mám pravdu ..?

Díky,
Satheesh

Citace:

Uvnitř operační zesilovač máme pouze jednu Miller kondenzátoru

Nejsem bipolární chlap, ale já jsem docela zmatená, proč se zpětnou vazbou víčko můžete vyjmout nebo push nulu a pól pair na vyšší frekvenci?
A zavedením této cross vázané SZP bude rohu frekvence nižší ve druhém bode?Pokud tomu tak je pokles dominantní tyč, pak corss-vázané SZP by neměla být příliš malé Cuz zpětná vazba odpor má být mnohem větší, než je vstup jeden.

Ahoj,
Vlastně to přidá nula a zruší pól kvůli zpětné odpor a vstupní kryt operační zesilovač, který je, jak to vidím já.

S pozdravem,
Laktronics

Podle druhého Bode, nárůst velikosti, musí být způsobeno nulové hodnoty místo vstupního pole.Přidáno po 2 minutách:A to je úžasné, že v bipolárním světě GBW lze zvýšit bez dalších nákladů jen zavedením odporem.

Citace:

Je úžasné, že v bipolárním světě GBW může být zvýšena bez jakýchkoli dalších nákladů, jen zavedením rezistor

Ahoj,
Také jsem si nevšiml, nula v bode plot kvůli zpátky odpor krmiva.Na to přijde, jen jsem šel do jeho problém zaveden jako zpětná vazba pro odpor, pro které jsem navrhl řešení.

S pozdravem,
Laktronics.Přidáno po 19 minutách:Ahoj,
Je to efekt díky dopředné design v zesilovači?
S pozdravem,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back