Opravy potřebné pomoci na Trio CS1022 Osciloskop

H

hadihf

Guest
Ahoj,

Mám Trio CS1022 osciloskop, který má problém, že stopa je velmi světlý.Nemohu kontrolovat briliance kontrolu a když jsem se zase úplnou tam je hluk přichází zevnitř .. jako nízké syčení.Někdo prosím dát tip na opravu.Rozsah je velmi stará a má k DIY.Prosím pomozte.

Ahoj,

Jsem tu nová.Byl jsem také vlečnými sítěmi síť pro odpovědi na stejný problém, až jsem přišel na to pěkné forum.

Opravil jsem problém na mých 20 let působnosti pájením náhradní odporem 42Ω 3W rating v sérii s ohřívačem CRT.Ohřívač kolíky jsou na obou stranách klíčové na základně CRT.

Můj nápad na snížení ohřívače aktuální pracoval na snížení nekontrolovaného stopových intenzity, které jsem slyšel, je to společný problém pro tuto oblast působnosti.Mám na mysli upevnění na podvozek zadní potenciometr přibližně 50 - 100Ω umožnit nastavení intenzity.

Do dejte mi vědět, pokud se vám podaří.

I nahrazuje dvě diody D4 & D5 v napájení HV s 1N4007 a fungovalo to ok.

Jde o
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Změnil jsem 2 je uvedeno diody, z nichž jeden byl nalezen zkrat.Nyní rozsah prací, jako nové.

Díky za tip a schéma, které jsem udělal kopii, aby v rámci působnosti v případě budoucích problémů!

Jde.

To může být dobrý nápad nahradit D4, 5 s lepší rychleji, než dioda 4007, která bude ztrátová na vysoké frekvence a může po-teplo.Také nemůže poškodit změnit C12, 13, to je část obnovy okruhu a byl vystaven vysokým napětím stresu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back