Optimalizačních technik

T

tachyons

Guest
Zdravím všechny, 1) Jaké jsou různé techniky používané optimalizační nástroj pro opravu instalace / držet porušování? 2) Má to platí pro všechny preCTS / postCTS / postRoute optimalizace? Pokud ne, jak to optimalizačních technik se liší v každé fázi? Jde Tachyony

Dobrý den, ,............... sám ....... enrique disuja ........ yourwellwisher .............. .... Mám něco velkého .. a chtěl jsem vám říct ............. čeká na ur Řepy .. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] --- ------- Odeslat zní v 08:50 ---------- Předchozí příspěvek byl v 08:49 ----------[/SIZE] [/color] Dobrý den, ............... já ....... enrique disuja ......................... . Mám něco velkého .. a chtěl jsem vám říct ............. čeká na ur Řepy ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">------ ---- Odeslat zní v 08:51 ---------- Předchozí příspěvek byl v 08:50 ----------</span></span>
Dobrý den, ... ............ já ....... enrique disuja ........ yourwellwisher .................. i něco nového .. a chtěl jsem vám říct ............. čeká na ur Řepy ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Odeslat zní v 08:52 ---------- Předchozí příspěvek byl v 08:51 ----------</span></span>
Dobrý den ,..... .......... já ....... enrique disuja ........ yourwellwisher .................. mám něco skvělý .. a chtěl jsem vám říct ............. čeká na ur Řepy ..

Nastavení .. pokles datové cesty zpoždění ... držte zvýšení datové cesty zpoždění ... nastavení .. zavést užitečné překroutit .. datové cesty optimalizace může být tím, ukládání do vyrovnávací paměti, měnící se řídit síla, multi vt techniky atd..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back