Optimalizace příkazů Časování v Magma

H

hb_cancer

Guest
Ahoj,
Jsem nový Magma Jet Flow.Můj dotaz je - li v návrhu načasování není splněna v FixCell etapy, jaké jsou Časování Optimization příkazy použít ke zlepšení to.Díky!

Ahoj, prosím, zkuste spustit 'fix zvolit globální' command.Měli byste se ujistěte, že omezení se děje, a tak uvolnit pro vnější cesty.Pošlete mi načasování zprávy, pokud chcete získat více informací.
, Denmos
vinh.camau (at) gmail.com

Ahoj,
Fix buňka je sada příkazů, která se globální umístění a načasování optimalizace.Můžete spustit opravit zvolit globální optimalizace pro načasování po fix buněk a také jednotlivé příkazy, jako je běh brána rychlost $ m $ l, běh optimalizovat velikost $ m Stejně tak ..., ale nejprve musíte analyzovat porušování cesty, a použití vhodných příkazů k optimalizaci načasování.

Uday

Díky za Vaše odpovědi.Bohužel nemám zprávy, že porušují cest ...Bylo mi řečeno, tedy že někteří Optimization příkazy Načasování bylo Běh je vyřešit!To je důvod, proč na tento dotaz ...
Také, jako rozšíření této otázce, je tato platná až k běh - běh času příkazy místě v případě, že načasování není splněna po CTS?& Jsou načasování optimalizace příkazy používané v pre-CTS platné i po-CTS post také?

Ano, můžete použít tyto příkazy optimalizace post-CTS také.V takovém případě můžete využít možnosti jako dont_move_reg pro některé z příkazů, které optimalizuje pouze combo logiky se mimo pohybující se propadne.

Uday

Ahoj,

Chcete-li post buňky či dokonce post hodiny optimalizace můžete použít "fix zvolit globální" command s řádnou optimalizaci možností a hmotnosti.Pls projít manuálové stránky, a zkontrolovat typy cesty, které jsou jinak v ur design a analyzovat je.

To vám může pomoci.

Díky ..

HAK ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back