optočlen

O

omrox

Guest
Může mi někdo pomoct se s schématu pro IR fotodioda jeden na jedné straně rotujícího disku s otvory a IR LED na druhé straně.Maximálně 5 volt nabídky k dispozici, a tam shud být správné napětí difernce mezi otvory současnosti mezi 2 opticky zařízení wen otvory n chybí.
plz pocínovat někdo pomoci mne ven s tím ..

Váš jazyk je velmi chudá, prosím napište plné slov.pak mnoho inteligentních inženýrů a Technici jsou tady, aby vám pomohl.Ve velmi pokládaný forum jako edaboard zkratky a shortforms nejsou bavit ..

k.Omlouváme se, pokud jazyk je překážkou,

Já jsem hledal pro praktické obvodu pro měření rychlosti otáčení disku.disk má díry na něj a jeho umístění IR LED a IR foto-diody na obou stranách kotouče.Tím mohu počítat impulsy.co chci, je praktický obvodu spojeny s těmito senzor dioda, kterou můžete získat i 5 V (když se dva foto snímače dívat se navzájem otvorem přítomné na disků) a 0 v jinak.Doufám, že im jasné, nyní s mým požadavkům.může někdo prosím, pomozte mi s tím.

Tato kniha diskutovat o Vašem projektu velmi podrobně:

Optočlen Databooks

Váš spravedlivý koupit řezací optočlen čidlo, které dávají 0V nebo 5V ... budete potřebovat žádné další okruh ..Pokud používáte snímač s otevřeným kolektorem, přidejte pull up rezistor .. pak se můžete připojit výstup tohoto snímače přímo na váš řadič pin ... to snadné ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back