ORC @ D vs PSD15: Rozdíl

M

manitooo

Guest
Právě jsem nějakou otázku o těch dvou software: Já jsem hledat na stránkách Cadence a Orcadpcb, ale nepodařilo se najít žádnou stopu: V mém pohledu: 10,0 Orcad je prodej ve 3 příchutích:
  • [ *] Unison EE: Capture + PSpice A / D
  • Unison PCB: Capture + + Dispozice Specctra autorouter
  • Unison Ultra: Capture + PSpice A / D + + Rozvržení Specctra autorouter Nemám pravdu? Ale pro PSD: Četl jsem v elektroda, která je součástí OrCad PSD 15, někdy jsem četl, že část z Orcad je v PSD, a pak jsem také četl, že se jedná o dva zcela jiný produktů .. Má někdo mohl vysvětlit mi, co je opravdu v PSD 15 .... Thx hodně dopředu ...

PSD je: OrCAD Capture / CIS, rozvržení Plus, PSpice A / D, Specctra 6U a Allegro, Concept HDL, IC obalový designér, Specctra 256U, plus poměrně málo pokročilých nástrojů. Doufám, že to vymaže obrázek. Pro více informací navštivte: http://www.orcad.com http://www.cadence.com bimbla.

Nemluvě o tom, že PSD 15,0 trvá déle než 2 GB z pevného disku, přičemž Unison 10,0 trvá asi 0,5 gigabajt

Jednoduše řečeno PSD 15 je nejvyspělejší PCB / Packege návrhový nástroj pro velké společnosti, jako je typ Intel a plně obsahují OrCAD s řadou dalších nástrojů. že pokud máte středně velké vzory OrCAD uspokojí vaše reqiurement. a to je mnohem, mnohem jednodušší naučit :) Asterix

Všiml jsem si, že různé verze Specctra autorouter přicházejí s různými Cadence produkty, může někdo vypracovat o tom, co obsahuje jednu měl a nemá? I když jsme na téma Specctra může někdo vyjádřit o tom, jak dobrý nebo špatný Specctra Autorouter je? Může být použit pro směrování 100% a je výsledkem dobré? - Jayson

V PSD15 můžete udělat analýzu integrity signálu, ale v OrCAD nemůžete.

Ahoj, Ussually rozdíl mezi jednotlivými verzi Specctra je, že to, kolik vrstev desek je možné trasy ... Dodává se v mnoha příchutích, jako jsou 4 U (4 layer) 6U (6 vrstvy OrCAD), zatímco v PSD produkty to jde až 256 vrstev desek také ... Plus tam jsou některé možnosti pro hru také. Pokud jde o směrování je obava, že je považováno za jeden z nejlepších routery ... Stále nemůžete říci nic o 100% :) S pozdravem Asterix

Má někdo mít Cadance školení pro využívání spektra, spectraquest a integritu signálu nástroj součástí PSD15.

PSD - Cadence je celý balík Orcad - jen zachytit / PSpice / Rozvržení

Jaký je rozdíl mezi tyto dvojice: - Capture / capture-CIS - rozvržení / Layout-Plus v Cadence OrCAD nástroj?

PSD - Cadence je celý balík Orcad - jen zachytit / PSpice / Rozvržení PSD vs Orcad juse jako Win XP Professional vs Home Edition

Mám nainstalovat OrCAD, ale také má PSpice a spektra nástrojů

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back