Orcad capture cis chyba [net0016]

C

chuzkin

Guest
Ahoj všichni. Dělám schéma v Capture CIS, ale když jsem spustit kusovník, zobrazí se následující chyba: ERROR [NET0016] Není žádný vztah k souboru% s. Konfigurace to ve správci souborů. BOM Hotovo. Také, když jsem dvakrát klikněte nějakou roli v schématu (pro přístup MAJETKU EDITOR), a pak se pokusit se uzavřít s X v horní rohu, zobrazí se následující zpráva: ORCAD CAPTURE odepřen přístup k nejmenovaný soubor a při pokusu o uzavření CAPTURE CIS , stejná zpráva zobrazí repeteadly a nelze zavřít (I hace vynutit pomocí správce úloh). Verze je OrCAD 9,0 pozdravem.

dělám schéma v Capture CIS, ale když jsem spustit kusovník, zobrazí se následující chyba: ERROR [NET0016] existuje asociace pro soubor% s. Konfigurace to ve správci souborů. BOM Hotovo.
mám to stejnou chybu. Všechno, co jsem udělal, bylo, přejděte do adresáře, kde jste řekl OrCAD uložit. BOM soubor, vyberte jej, přejděte na Vlastnosti a změňte jeho otevírá s programem na WordPad. To ještě není otevírat přímo pro mě, když jsem se vybrat View Output možnost v OrCAD, ale tento způsob stále můžete zobrazit kusovník. BTW, můžete také otevřít pomocí zápisníku stejně. Je nám líto, že nemohu pomoct s vaší další otázce. Good luck!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back