(OrCAD) ECO neaktualizují stopy v rozložení

C

cosmicboy

Guest
Ahoj Lidi,

Když jsem změnu stopy v zachycování a re-generovat netlist, s 'Spustit ECO na' možnost rozložení vybraných, zdá se, že ignorovat tyto stopy změny.Mám dialog ECO, ale nic se neděje.

Díval jsem se kolem, ale nebylo ve skutečnosti vidět řešení, takže jsem se zeptat, jestli víte, řešení tohoto, jak je to trochu otravné.

Další stopa související s otázkou co mám, je, nemohu změnit stopu složky (layout) se stejným jménem (aktualizováno) stopa.Řekněme, že mám složku s stopa X, když jsem místo ve rozložení najdu chybu a vrátit se do správce knihoven, aby to napravil.Po uložení změn a ukončete správce knihoven jsem kliknout na složku a vyberte aktualizovaný stopu X z knihovny je uložen v (ne z cache!) A nic se neděje.Jediný způsob, jak můžu dostat Rozložení aktualizovat stopa je-li I pick jiný, zcela irelevantní stopa a pak se vraťte do knihovny a vyzvednout stopa X. Je to normální chování rozvržení nebo dělám něco špatně?Díky!

Chcete-li získat Rozložení rozpoznat stopu změny od Snímek, musíte použít AutoECO / Přepsat attrs možnosti, spíše než výchozí AutoECO možnost v dialogu ECO.Pro přechod na revidovanou stopu se stejným názvem, tento proces se věnuji, je:

* Právo-klikněte na složku v okně Design a zvolte Vlastnosti.
* Klikněte na tlačítko stopu.
* Vyberte knihovnu a stopy, potvrďte zobrazí stopa vypadá správné, a klepněte na tlačítko OK.
* Vyberte si podle toho, která z "Nahradit vše / nahradit vybrané" možnosti je třeba, a klepněte na tlačítko OK.
* Klikněte na tlačítko OK zavřete dialog Upravit komponent.

To funguje v rozložení 10,3

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back