OrCAD layout problém

R

ronydc

Guest
Vážení přátelé,

i HV 2 problémy uvedeno níže.plz mi ukázal cestu.

1> bych nikdy nebyl schopen měnit velikost vrtat v "OrCAD layout" pro všechny componant.Proč se v ORCAD nemůžeme CHANGE DRILL velikost PAD.?

2>, když jsem OPN librery manager v uspořádání, v padstack librery i dont najít žádné podložky.PROČ.?Je to normální, nebo nějaký problém s mým software.?
im bylo používání tohoto software verze ORCAD-9 let, protože ..bez problémůplz plz plz mi ukázal cestu ..Můj hlavní problém je, "jak změnit vrtáku lsize z PAD v rozložení.

- Zmatený Rony.

ronydc napsal:

Vážení přátelé,i HV 2 problémy uvedeno níže.
plz mi ukázal cestu.1> bych nikdy nebyl schopen měnit velikost vrtat v "OrCAD layout" pro všechny componant.
Proč se v ORCAD nemůžeme CHANGE DRILL velikost PAD.?2>, když jsem OPN librery manager v uspořádání, v padstack librery i dont najít žádné podložky.
PROČ.?
Je to normální, nebo nějaký problém s mým software.?

im bylo používání tohoto software verze ORCAD-9 let, protože ..
bez problémůplz plz plz mi ukázal cestu ..
Můj hlavní problém je, "jak změnit vrtáku lsize z PAD v rozložení.1.
V "Options" menu, vyberte "Uživatel Preferances".

2.
Marck "Povolit Editace stopy".

3.
V pracovní oblasti, pick "Pin Tool" tlačítko.

4.
Levé tlačítko myši Ctrl, na pin, že vaše změny.

5.
Zvolte "View tabulky" a zvolte "Padstacks.- Zmatený Rony.

Milý příteli ..
Bylo to hezké pokus mi ukázal cestu.ale u hv mylně jednom místě.porozumění mou otázku.

Můj hlavní problém je -> Jak změnit velikost DRILL z podložky.

U mě jsou - jak mohu změnit pad rozměrů.a že já už vím, (díky za THT)Moje otázka je stále stejná a nezodpovězené --- Jak změnit DRILL VELIKOST Pad v ORCAD VZOR PLUS ..?

Pokud se nikdo jiný mi může pomoci ...

- Stále ještě zmatená Rony.

Na stejné padstack tabulku najdete DRILL a DRLDWG řádek.Dvojklikem a vrtat hodnoty měnit.
Díky ...

ronydc napsal:

Milý příteli ..

Bylo to hezké pokus mi ukázal cestu.
ale u HV mylně jednom místě.
porozumění mou otázku.Můj hlavní problém je -> Jak změnit velikost DRILL z podložky.U mě jsou - jak mohu změnit pad rozměrů.
a že já už vím, (díky za THT)Moje otázka je stále stejná a nezodpovězené --- Jak změnit DRILL VELIKOST Pad v ORCAD VZOR PLUS ..?Pokud se nikdo jiný mi může pomoci ...- Stále ještě zmatená Rony.

oh díky příteli, že to zní velice zajímavé a užitečné ... ..

Ach budu určitě snažit a bude odpověď zde ..Jen čekat, že velký dík ode mě ..!

- Šťastný Rony.