OrCAD odborníků ..

C

cameo_2007

Guest
ahoj,,

Byl jsem byla poskytnuta s některými Gerber soubory board.i otevřel OrCAD a Gerber nástroj jsem otevřela. GTD file.there i žvanec vidět palubě layout ..
Moje otázka je, budu mít možnost upravit toto rozložení, provést změny atd. atd. přes tento software sám ....
b'coz, až teď jsem si myslel, že Gerber soubory nelze pohlížet pouze s OrCAD.
prosím pomozte.

díky

Dobrý den.skutečně, když design layout, po spuštění post procesor, ty Gerber soubory generuje, které jste nemohli vidět z OrCAD.Tyto soubory mohou být otevřeny na GERB2Bitmap Software, jehož úkolem je převést Gerber soubory do bitmapových souborů.Můžete si prohlédnout vrstvy (např. horní vrstva, spodní vrstva, SST, AST apod.) samostatně, tj. např. pro konverzi horní vrstva vám ukáže pouze design vám hav prováděno pouze na horní vrstva.

se vám daří můj názor ????./.....

I když, pokud jde o nástroj GERBER obavy, můžete si také udělat design / layout na tomto nářadí.můžete dělat, co chcete v tomto nástroji, dokonce můžete vložit obrázek ze své vlastní na design, použití GERBER Tool.Přidáno po 33 sekundách:Dobrý den.skutečně, když design layout, po spuštění post procesor, ty Gerber soubory generuje, které jste nemohli vidět z OrCAD.Tyto soubory mohou být otevřeny na GERB2Bitmap Software, jehož úkolem je převést Gerber soubory do bitmapových souborů.Můžete si prohlédnout vrstvy (např. horní vrstva, spodní vrstva, SST, AST apod.) samostatně, tj. např. pro konverzi horní vrstva vám ukáže pouze design vám hav prováděno pouze na horní vrstva.

se vám daří můj názor ????./.....

I když, pokud jde o nástroj GERBER obavy, můžete si také udělat design / layout na tomto nářadí.můžete dělat, co chcete v tomto nástroji, dokonce můžete vložit obrázek ze své vlastní na design, použití GERBER Tool.

tak co mám dělat teď ..
Nevím nic o OrCAD .. ale jsem dobrý v ProTel 99se ...
ano, je to spravedlivé vypadat, že rozložení a začít navrhovat nový v ProTel ....?
si rady, že.?

Buddy, použijte OrCAD tutoriál, který bude velmi užitečné pro vás

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back