OrCAD PSpice

M

Mica188

Guest
Nazdar,

Kde najdu zkušební verzi PSpice?Nechci, aby student verzi a musím stáhnout z OrCAD PSpice.Je to velmi složité.To nečte schematický soubor, který jsem vytvořil ze studentské verze PSpice (MICROSIM).Můžete mi pomoct?

Pozdravy,

Mica

Nazdar,

Máte-li downloded Pspice 9,1 student z Orc (at) d'y místě, při instalaci softwaru, zvolte "Schémata" namísto "Capture", když jste vyzváni k výběru editor schémat.

Pokud se nemýlím (nejsem 100% jistý), "Schéma" v Pspice 9.1 umí číst soubory vytvořené MICROSIM 8.0.

Jen se snažím

Papyaki

Díky, mám spoustu problémů.Co je levné verze, kterou jsem si koupit?Nechci, aby student verzi, protože mohu získat výstupní data ve formátu txt.

Díky,

Mica

Jestliže plánujeme koupit, můžete zkusit unisono ORCAD EE siute, který má zachytit a PSPICE v něm.

Také tam je nástroj na zachytávání složku s názvem schtocap, které je možné převést starší MICROSIM scematic na scematics novinky zachytit.

Psice lze přijmout na úrovni 49 BISM3 model pro design CMOScircuit?

OrCAD 9 mají sch2cap.exe

potřebujete převést msim.ini & MICROSIM PSPICE na sch
OrCAD Capture formát

Pokud vím, lze přijmout pouze Orcad Level 3 koření model pro simulaci obvodů CMOS.Orcad 9 může přijmout Bsim úrovni 49 nebo vyšší model pro simulaci obvodů CMOS?

xwcwc1234 napsal:

Pokud vím, lze přijmout pouze Orcad Level 3 koření model pro simulaci obvodů CMOS.
Orcad 9 může přijmout Bsim úrovni 49 nebo vyšší model pro simulaci obvodů CMOS?

Díky, Bastos.
Měli jste Orcad referenční příručka?Můžete nahrát to tady?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back