OrCAD schéma na powerpcb!

V

v_kumar

Guest
prosím, pomozte je to pro mě difficuilt použít layout (kadence nástroj), ale powerpcb je snadno použitelný (mentor nástroj), ale k tomu schéma kadence je snadné, protože mám ruce na to. Je nějaká TOOL AKTUALIZACE kadenci schéma netlistu na powerpcb (mentor) pomoc!

Ahoj pomocí kadence schéma je nástrojem "vytvořit netlist". vyberte možnost "jiné". Hnízdo krokem je vybrat pads2k.dll nebo padspcb.dll. podrobnosti viz nápověda. ynhe

1) Přepněte Orcad Zachytit pohled na váš projekt. 2) Vyberte Nástroje a nářadí-> Vytvořit Netlist 3) Vyberte Ostatní-> Formattors-> vyberte 'padspcb.dll' a OK Pak si PowerPads. Zhu

Ano, všechny návrhy jsou dobré! Pokud chcete exportovat atributy části, vyhledávání PowerNet, netlist formátoru. Je to. DLL pomocí Comdlg32.ocx souboru. Z webu PCB_Standards, je to zdarma, a práce dobře se všemi Capture verze! Dejte mi vědět, pokud budete potřebovat pomoc pro použití "PowerNet". Nejlepší, Skywalker.

Promiň, že jsem zapomenout na to, že nejlepším řešením, využití nebo / cad Capt * Ure s PA * DS * napájení PCB je PC * B * Nav igator! Kříž sondování, zpět a vpřed anotace, a další ... Velmi dobré řešení, Skywalker.

díky za pomoc, ale problém je, že když jsem import netlist v powerpcb tam je chyba. "Nepodporovanou verzi ASCII FILE" já dont mít formátoru pro můj novější vesion powerpcb. Nejsem schopen najít dll soubor na pcbstandards místě může u bodu podrobně, počasí i se zaregistrovat na těchto stránkách se dostat dll. prosím, pomozte!

To může být stejně jednoduché jako úprava netlist a změnou první řádek;! PADS-POWERPCB-V4.0-ZÁKLADNÍ! DESIGN DATABÁZE ASCII OBRÁZEK 1,0

1. řádek, od Beepster jsou korekce. Ale jiné první linie jsou dobré. Já nevím, jestli PCB standardy nyní vyžadují registraci. Můžete zkusit na PCB stránkách knihoven, v roce zdarma možnost stažení. Můžete stažení, zdarma to, dejte mi vědět! Skywalker.

PADS2004 (Update verze PowerPCB) má nástroj převodu do formátu OrCAD Schemtic PowerLogic.

bjxxh, jste si jistý? Nástroj pro převod je: Od Cap * Výdaje nebo od moci * Logic, Pro Pads * Designer (Dx * Designer). Skywalker.

[Quote = Skywalker] bjxxh, jste si jistý? Nástroj pro převod je: Od Cap * Výdaje nebo od moci * Logic, Pro Pads * Designer (Dx * Designer). Skywalker. [/Quote] Knihovna a Schematické Tlumočník to udělat, najdete ji v systému designu

Hledal jsem na nejnovější verzi PowerNet a většina odkazů byli mrtví, nebo se starou verzi z roku 2002. Jeden měl verze 2005. Chuck laskavě poskytl odkaz na nejnovější verzi: v2.1.0.1, 11.3.2009. Klikněte sem pro PowerNet Chuck Tidwell je: docs.google.com / list & id = 0B83dlkzdNDUjNzJkOWZlOTMtY2VkMS00NzY0LTgzZmUtYTM5ODE2YTcyNDVm sort = jméno & layout = seznam & num = 50 Taky jsem připojený jeho zip?.. Další netlist formátovačů, které jsou široce používány pro OrCAD pro PADS se zde: padspwr4.dll cpdserver.com / pcbstandards / PADS / OrCAD% 20Netlister/padspwr4.dll padspwr3.dll cpdserver.com / pcbstandards / PADS / OrCAD% 20Netlister/padspwr3. dll Dva netlist formátovačů pro PADS vybaven OrCAD jsou - padspcb.dll (původně orientované na 16-bitové verze DOS) a pads2k.dll (původně orientované na 32-bit DOS verze). Mezi těmito dvěma, doporučuji pads2k.dll verzi. Pro cross-sondáže mezi OrCAD a PADS, jediný produkt vím, je PCBNavigator z Precience, pokud je stále k dispozici. Rick Shaich má vazby na BMP na vzest utility zde: ashevillecommunity.org/hawker/pcb/pads/bmp2asc.exe a dobrý netlistu porovnat článku: ashevillecommunity.org / Hawker / pcb / podložky / Netlist% 20compare% 20in% 20CAM350% 20V8.pdf Díky Chuck Tidwell, James Tidman, Rick Shaich, a Dave White.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back