OSC frekvenci měnit!

M

mustangyhz

Guest
Jsem navrhl negativní rezistor LC oscilátor, poprvé jsem ji v simulované spektrum, je to frekvence byla asi 2.5GHz, aniž by měnil něco, já simulovanými pro druhý čas, je to asi změnil na frekvenci 5GHz!proč!Kdokoliv splněna tato věc?

Nazdar,

technicky by neměl být změnou.to mít u obou spustit výsledky / log souborů?

pokud si u nás můžete získat některé WHT napoví, jak se to stalo ...

co Abt initlal podmínkou / provozní bod pro oba spustit?jsou stejné?

zkuste dělat Monte Carlo spustí distribující ur zařízení pro kontrolu parametrů wthr jakékoliv hodnotě 1 dává ur první výsledky.

Na cestě whtz na frekv ur OSC.určen pro?

Díky,

Na
freq. mého OSC je 2.4GHz.Initlal podmínka byla stejná ipulse (current1 200uA, current2 0uA, zvýšení doby 1ns)!Pro většinu času, je frequecy asi 5GHz, nějaký čas, to je 2,5 GHz.Teď nemůžu dostat 2.5GHz výstup:)
díky!

Nazdar,

může u akcii ur schematickém / netlist?Snažím se najít WHT wnt špatně.

Díky,

v případě použití u PSS spustit simulaci je možné.
PSS někdy není správné.Myslím, že je 5GHz.V některých případech, PSS trvat dva cykly jako jeden,
a tak způsobit 2.5GHz.

Blackuni napsal:

Nazdar,technicky by neměl být změnou.
to mít u obou spustit výsledky / log souborů?pokud si u nás můžete získat některé WHT napoví, jak se to stalo ...co Abt initlal podmínkou / provozní bod pro oba spustit?
jsou stejné?zkuste dělat Monte Carlo spustí distribující ur zařízení pro kontrolu parametrů wthr jakékoliv hodnotě 1 dává ur první výsledky.Na cestě whtz na frekv ur OSC.
určen pro?Díky,

Nazdar,

Monte Carlo je analýza začátečníky úrovni Výnosová analýza.

aby to jednoduchý příklad

prahové napětí je parametr, který ovlivňuje ur ckts výkon.
a liší se waferů,
In koření u modelu lze tuto variantu do žádné z náhodného rozložení.

Takže koření bude lišit prahové napětí (slévárenským bude poskytovat distribuční model a úroveň změny) v závislosti na rozložení do více simulace.

to pomůže u ujistěte ur ckt funguje ve většině případů.

naděje své jasné.

Díky,

I aktualizace ic5141_base na user610, změna PDK a zvolte mmsim610, problém je vyřešen.
Díky!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back