F
Fala
Guest
Dobrý den, snažím hlídat některé vysoké impedance sítě, které mají sub ampere proudy nano v ProTel DXP 2004 pro 2 vrstvy palubě.Mohu vytvářet polygony v citlivé oblasti a připojte polygon na vysokou kvalitu stoupenec citlivé čisté, ale není uspokojivá.Některé oblasti polygony nemůže být připojeny na zbytek polygonu, protože geometrických a směrování omezuje a jsou odstraněny, když jsem odstranit mrtvé mědi.Takže některé oblasti nejsou střeženy.Druhá otázka je o zatoulané kapacitní mezi citlivými čisté a ostrahu sítě.Já jsem strach, že pokud střežení čisté stává téměř na hlídané (citlivé) čisté zatoulané kapacitní může situaci zhoršit, protože jak jsem řekl, vstupní impedance citlivých sítě je velmi vysoká (jak vysoce jak 1 GOhm) a hluk může být přibyly hlídání čisté a vytváří nějaký hluk proudu.Jak mohu ponechat toulavých kapacitní mezi střežení čisté a hlídané sítě v přijatelnou hodnotu?Takže mám dvě otázky
1 - Jak mohu vytvořit Ostraha sítí v ProTel DXP 2004?
2 - Jak mohu udržovat toulavých kapacitní mezi těmito dvěma sítěmi na přijatelných hodnotách v tomto software?
Velice vám děkuji předem.
1 - Jak mohu vytvořit Ostraha sítí v ProTel DXP 2004?
2 - Jak mohu udržovat toulavých kapacitní mezi těmito dvěma sítěmi na přijatelných hodnotách v tomto software?
Velice vám děkuji předem.