Otázka asi 4:2 kompresor verilog modul

C

craftfox

Guest
Já chci jen vědět, jak se vypořádat s cin singal z prvních 4:2 kompresor, nastavte ji na nulu?

jiná otázka: když po sobě vysoké bit pozici (j 1) je ČSA, jak se vypořádat se soud singal ze současných bit pozici (j) 's kompresorem 4:2, stejně výmětu to?

Starsi użytkownicy pewnie doskonale pamiętają kultowy sprzęt audio z czasów PRL sygnowany logo Unitra, stowarzyszenia Zjednoczonego Przemysłu Elektronicznego i Teletechnicznego, łączącego pod wspólną marką produkty wielu czołowych firm z branży, jakie w ówczesnych czasach działały na naszym rynku. Zresztą Unitra produkowała prawie wszystko co miał...

Read more...

Kompresor je navržen tak, že soud není funkce cin, aby se zabránilo zvlnění-carry efekt

c se připojit

přečtěte si tuto stránku
http://www.geoffknagge.com/fyp/carrysave.shtml

Ur druhou otázku není jasné.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Četl jsem tuto stránku, ale i stále ještě nevědí, jak se vypořádat s pěstí cin signálu a poslední soud signály.Píšu obrázek popsat moji otázku.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

můžete zem první cin signál nebo použít jen plnou výbavu, protože ne všechny 4 bity jsou přítomny.posledního soudu, pin lze zlikvidovat jako nemění žádné významné bity v produkt.

I když používáte [4-2] protizáruky na
12. pozici bit, soud signál bude zlikvidován.Myslím, že to není správné.Myslím, že se musí použít [4-2] protizáruky s 3 vstupy na
13. pozici bit absorbující
12. soudu singal.Je to správné?

Jsem dokončil tento projekt.Děkujeme za vaši pomoc!
Víš, myslím,
že jsem na správné použití metody.Kdy použít [4-2] protizáruky, musíte absorpci poslední bit postoj
k soudu signál.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back