otázka asi simulace CST MWS, potřebné pomoci

T

tenderne

Guest
Dear all:

I encounted nějaké problémy, když simulovat jednoduchý anténní konstrukce, model, zvětšeném port & koncentrovaný prvek a s11 resultsas, jsou všechny uvedeny v přiloženém souboru.Simulace podmínky jsou:

1.diskrétní přístav, Gaussova buzení
2.koncentrovaný jeden prvek, sériový RLC (R = 2,4, L = 2.4e-8, C = 0)
3.frekvenční rozsah: 0.5 ~ 3.5GHz
4.ok vlastnosti:
řádek na vlnové délce = 30, dolní mez oka = 30, nejmenší oka krok = 0.1
5.otevřené hranice, přidejte místo = vlnová délka / 8
6.background matrial: normální
7.simulaci přesnost =-50dB, PML = 5 vrstev

zdá, všechno je v pořádku, ale s11 výsledek je docela divné.Snažil jsem se několikrát, je stále ještě získat nějaké rozumné výsledky.

Takže, někdo se zkušenostmi ze simulace CST MWS, prosím, podívejte se na můj model a s11; laskavě dejte mi nějaký návrh, nebo náznak.díky moc předem.

pozdravy,
tenderne
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Z S11 je zřejmé, že všechny síly se projevují.Zdá se, že port není správně nastaven.Nejprve zkuste nastavit diskrétní přístav, aniž by koncentrovaný komponenty.Pokud to funguje, pak dejte koncentrovaný komponenty.

shameemkabir, díky moc za odpověď.

Snažil jsem se ve skutečnosti jde o diskrétní přístav pouze, ale to nefunguje.Také jsem se snažil nahradit koncentrovaný prvek s jiným diskrétní přístav, stále nefunguje.Zdá se, takže není problém koncentrovaný prvku

při vložení port, port typ: s-parametrů, impedance = 50.

prosím, dejte mi nějaký návrh.díky.

pozdravy,
tenderne

Máte další kovové části mezi anténou a zemí.Odstraňte, že první (což je mezi koncentrovaný složku a diskrétní port), aby simulovaly bez koncentrovaný složku.Podívejte se na přílohu, co jsem se týkají.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

shameemkabir, díky moc za váš podnět.

Nemohu změnit strukturu celého modelu.Struktura je právě dal takhle.Problém je v simulaci, není v návrhu konstrukce, to bezpochyby.díky.

pozdravy,
tenderne

Tato chyba se stane většině případů při použití křaplavý líčení of CST 2006/2006 beta.Její lepší, kdyby u mohou nahrávat soubory ur design

Ahoj kluci,
Myslím si, že problém je v hodnotách elments RLC.V této situaci hodnoty R může být zlomek ohmů, zatímco hodnota L může být 1-2 nH (1e-12).

Myslím si však, že použití RLC v těchto simulací, že to není nutné a výsledky bez prvku RLC jsou dobré, a blízko realitě.

S pozdravem

Vím, že to bude znít opravdu zvláštní, ale zároveň zpet pomocí mws2006 poprvé na mém Core Duo procesor, Vzpomínám, jak podobné S-param výsledky ...

To je samozřejmě chyba na konkrétní verzi, ale podařilo se mi vidět "běžnou" S-params změnou možnost více-procesorů simulace v přechodné možnosti Řešitel (Použít paralelizace až: x procesory) ..Když jsem ponechal tuto možnost můj S-params-li vypočítat správně!

Hope this helps!

na zdraví!
MOG.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back