otázka na detektor obvod napájení

J

John Xu

Guest
Vážení,
Chceme použít MAX3645 pro naše aplikace.Když jsem čtení datového listu z MAX3645.Mám jednu otázku z moci detektor.

Pls.prostudujte str. 7, moc detektor a indikátor LOS part.It calim, že "Power detekce je dosaženo tím, rektifikace a lowpass filtrování dat signál, pak přirovnal ji k programované prahové napětí."Jako moje chápání, výkon je definován jako průměrná hodnota druhé mocniny vstupního signálu.Takže jen opraveny vstupní signál a nízká propust je (funguje jako průměr jako můj porozumění) může dává hodnotu výkonu vstupního signálu?Je nějaká nedorozumění pro mě?

Může někdo dát mi nějaký explainations?

Díky
Jde o
John
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ty jsou správné.

Tento list se používá termín "power" velmi volně.Jeho funkce je pouze pro detekci přítomnosti signálu nad určitou úroveň napětí.Můžete použít externí rezistor pro nastavení úrovně, které chcete.

LOS v La MAXIM je vlastně jen úroveň napětí komparátoru po opravě vstupní napětí houpačka.

Porovnává opraveny vstupní napětí s pre-naprogramovaný napětí (pomocí RTH na TH pin), pokud vstupní napětí swing není dostatečně velký vyplývající th retified napětí pod nastavenou úroveň napětí, komparátor se bude trigger LOS pin na HIGH (prostředky signál ztratil

Přiložené je zjednodušený blokové schéma, jak funguje LOS
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back