Otázka na napětí rozhodčí

F

fanrong

Guest
Ahoj všichni: Mám jednu otázku: Pro diodu, GM = Id / VT, takže když se Id PTAT, pak VF je nezávislost na teplotě. Mám pravdu? Pokud ano, proč používat bandgap reference, ale ne tohle?

Vážení fanrong: Správně! Poskytnete-li PTAT aktuální, můžete jej zrušit negativní koeficient Temp! mpig

[Quote = fanrong] Ahoj všichni: Mám jednu otázku: Pro diodu, GM = Id / VT, takže když se Id PTAT, pak VF je nezávislost na teplotě. Mám pravdu? Pokud ano, proč používat bandgap reference, ale ne tohle? [/Quote] Dobrý den, mohl byste uvést své problémy jasněji, mi líto, nemohu pochopit, na vaši otázku velmi dobře. Díky, Jeff

[Quote = fanrong] Ahoj všichni: Mám jednu otázku: Pro diodu, GM = Id / VT, takže když se Id PTAT, pak VF je nezávislost na teplotě. Mám pravdu? Pokud ano, proč používat bandgap reference, ale ne tohle? [/Quote] dioda má jen dva terminály Myslím, že GM není parametr popsat diodu

Především je-li ID PTAT pak Gm konstantní to neznamená, že V je teplotně nezávislá Za druhé, musíte bandgaps být schopný produkovat ovlivnění napětí a proudů. Dalo by se použít diod pro tento účel

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back