otázka o knihu o reference CMOS aktuální

T

twiieeet

Guest
Dobrý den, snažím se navrhnout CMOS aktuální reference. Našel jsem následující typy papíru: všechny teplotní CMOS, napájení a nezávislé procesní aktuální referenční Wang Yi On Lenain Yan Xiaolang Na první stránce, pravý sloupec, autor vysvětluje, M10, M12 tvoří zpětnou vazbu pobočku. Ze současného odkazy jsem studoval až do současnosti, očekávala bych, že brány M7 být připojen k odlivu M3 za uzavřít smyčku. Nechápu, jak zpětná vazba funguje s M10-M12. Autor se odkazuje na jiný dokument o něm, že byl vydáván v čínských věstníku Polovodiče: Wang Yi, on Le'nian, Yan Xiaolang, 30nA nezávislé na teplotě, CMOS proud a jeho aplikace v LDO, čínské věstníku Semiconductors. 2006, 27 (9): 1657-1662. Bohužel jsem nebyl schopen získat tento dokument, a obávám se, že bych jen zjistit, že je to napsané v čínštině, které nemohu číst. Má někdo tady vědět, že okruh? Pokud ano, prosím, vysvětlete mi ...

Pokud máte první článek poté jej, a tak můžeme vidět obvodu a vysvětlit zpětné vazby

[Quote = keoiuser] Pokud máte první článek poté jej, a tak můžeme vidět obvodu a vysvětlit zpětné vazby [/quote] dobrý nápad :)

jak říkáte, by M7 brány connet na drain.but M3 je to to connet, přes M10 branou ke zdroji, myslím, že je to zpětnovazební smyčka v článku T1 připojit obraz je stejný použití [/img]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back