Otázka o Lange spojka

P

patriot

Guest
Kolik je moc kapacita Lange spojky? Parametry jsou následující: šířka prstu = 190um prostor mezi dvěma prsty = 27um tloušťka vodiče (Cu) = 35um mohu použít pro napájení slučovač 20 W?

Jaký je frekvenční rozsah? Síla je vysoká, co THES parametrů tohoto Lange?

frekvence: 1350MHz-1850MHz Er = 2,65 tloušťka = 0,41 mm tloušťka dieelectricity vodiče (Cu) = 35um s21 = S31 =- 3 dB (Hybrid vazební) byste prosím, dej mi nějaké rady v detailu? prostor mezi prsty je 27 um, obávám se, že bude rozpis při kombinování 20 wattů energie ve vyváženém zesilovač

Musíte zvážit maximální proud přes stopy. Můžete použít 2.5D EM simulátor také podívat na proudové hustoty (užití Sonnet, protože Momentum aktuální visulatization je vadný). Můžete také použít kombinaci line modelů v simulátoru HB a měření maximální proud. Najít kůže hloubky, takže si můžete vypočítat průřez stopových že proud protéká. Pak najít fixační proud vodiče pro daný průřez a ujistěte se, že pod ní. Fixační proud je pro drát ve vzduchu, takže je to nejhorší případ. Odvod tepla na Alumina nebo hliníku Nitrid bude lepší. Opět použijte HB simulace, takže najít maximální napětí mezi řádky a být jist, že to je pod Rozdělení vzduchu. Můžete také použít 2.5D EM simulace tím, vysoká odolnost vrstvy těsně nad a pod vaší vodičů a s tímto můžete vidět elektrické pole, nemám použil tento pro tuto aplikaci, jen si pohrával s ním. Pokud máte HFSS a ePhysics můžete provádět tepelné simulace. Použil jsem to pro ověření tenkých vrstev zatížení.

Ahoj, musíte mít drát vazby přes prsty, jako nedílná součást Lange spřáhla. Očekával bych tyto být láhve-krk pro manipulaci s vysokým výkonem. flyhigh

Ahoj Patriot, Předpokládejme, že váš systém je 50 ohmů, v závislosti na tavení Onderdonk současné formular: I =. 188 * / (√ t) (kde jsem je v Amp, t je ve druhém a je v Mil ²) Pak si trasování bude trvat pouze za 24,35 sekundy 20Watts síly před tím, než roztaje. I = = 20W/50Ω 0.4AA = (35e-6/25.4e-3) * (190e-6/25.4e-3) = 10,5 Mil ² t = (0,188 * 10.5/.4) ² = 24,35 sec Krytar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back