Otázka o mixer vstupní úrovně

O

obrien135

Guest
Záleží na tom, jestli místní oscilátor amplitudy na vstupu směšovače (asi 9Vpp) je větší než než IF na druhé mixer vstup (asi 3Vpp)? To je dioda kruhový modulátor.

Normálně pro mixer je optimální LO jednotku napětí, které vám umožní nízkou LO únik na výstupu, měla by touto úrovní měl být použita, aby se zabránilo nežádoucímu LO signál. Tato úroveň je buď stanovena v datovém listu míchačky nebo je měřena použitím různých LO amplitude.Because LO-RF izolace není nekonečný a nikdo nechce vidět LO signál na výstupu spektra.

Pokud se LO je mnohem větší než IF, nebude vás ještě dostat RF na výstupu, spolu s frekvencí LO? S rozsahem je těžké říci, zda RF je tam, ale nechápu co na univerzální přijímač, když jsem předat, když univerzální přijímač na kmitočet RF I melodii (nebo whatthe RF je suppoed být). IF a LO frekvence jsou OK.

RF vstup do dioda prsten v případě dvojitě vyvážené směšovače je kolem-50dBm a LO je asi 5dBm podle průmyslových standardů.

Co když to Mexes IF (3MHz) a LO (10MHz). by se poměry ještě te stejné?

Příkon úrovně dopad citlivost přijímače, pokud váš design je optimalizován pro nejlepší výkon RF-90dBm a LO z-5dBm bude také dělat, co se LNA může zvýšit signál a také v případě, Gilbert buněk se používá přepočet 20dB zisk může být aľ dosaženo.

S 3Vpp POKUD signál a 10Vpp LO použít na mix vstupy, jaké frekvence amplitudy rozdílu mám očekávat na výstupu směšovače? IF = 3MHz, LO = 10MHz. Schéma míchačky je níže. [Url = http://images.elektroda.net/89_1301300708.gif]
89_1301300708_thumb.gif
[/url]

Tato odpověď závisí na tom, dioda param, typu hybridů použít, pokud v GHz, stejně jako ztráty útlumu a fázového šumu char.

Jsem stále 3MHz v mixéru vstupu ačkoli to je trochu neuspořádané do 10MHz. A 10MHz je přítomna v plné síle. Mixer zapojení se zdá být dobré vizuálně. Moje ohmmetr v na Fritz. Ale já nejsem dostat ven 7 MHz. Je to pro 40M transceiver.

Trochu neuspořádané příčinou špatného portu izolace. Mám dotazník měl jste použili dioda pro 10MHz operaci?

Příliš silný POKUD může způsobit mnoho ostruhy a harmonické.

Já jsem použít diodu modulátor pro 10MHz. Co je příčinou špatné port izolace? Co porty myslíš

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 21:49 ---------- Předchozí příspěvek byl v 21?: 24 ---------- </span></span>
Vzal jsem si dávat větší pozor měření a zjistil, že ztráta 3MHz je na výstupu filtru (těsně před mixer). Filtr má právo komponenty jsem zobrazí obrázek jej. <a href=\

Mohl by to mít něco do činění s pomocí oddělení kondenzátory na dodávky pinů čipu operační zesilovač? Je to na jiném místě, takže nemůžu zkontrolovat hned, takže si nejsem jistý, jestli jsem použil nějaký nebo ne.

Za normálních okolností napájecí zdroj operační zesilovač by měl mít Tan Kondenzátor 10uF nejméně kondenzátory a jiné. Používáte operační zesilovač, aby amplifie signál? Můžete simulovat zkontrolovat efekt.

Děkujeme vám. To má jednota zisk v přenosové pásmo. Budu se snažit kondenzátory. Normálně by se snížit hluk nebo podvržený oscilace, ale mají malý vliv na to, jak dobře to projde frekvence v propustném pásmu?

já jsem použít diodu modulátor pro 10MHz. Co je příčinou špatné port izolace? Co porty myslíte? [COLOR = "Silver"] LO IF, RF, zda a LO k RF jsou porty, které musí být izolován. Dvojitě vyvážené diodové směšovače jsou ideální pro tyto účely. Poskytuje přibližně 20 dB izolaci.

Podíval jsem se na okruhu dnes. To nemá oddělení kondenzátory, a já se s tím vypořádat také, ale já jsem se snaží zjistit, proč jsem ztrácel frekvenci, která to má projít i když komponenty, které určují passband frekvence jsou správné. Jedinou další věc, kterou mohu vidět, že by mohl být problém je, že jsem nepoužíval spojky kondenzátor mezi výstup filtru a primárního transformátoru z diody mixéru. By, že primární (DC krátký) účinek upřednostnění tohoto operačního zesilovače ve špatném způsobem? Níže je uveden odkaz na fotografii schématu. http://i279.photobucket.com/albums/kk130/obrien135/pictureforedaboard.jpg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back