P
pgbackup
Guest
Ahoj Lidi,
Já jsem se snaží naučit Synopsys DC ICC nástroj řetězců s například s MIPS procesorem.I stáhli 90nm technologii knihovny od Synopsys, která je k dispozici pro toto učení.Dokumentace je velmi špatná a rozložili se v různých místech.Mám potíže s snaží propojit všechny knihovny a to, jak jsem šla kolem generování některé ze základních souborů.Jsem se podařilo vyřešit většinu z nich ale mají některé otázky na soubory.
I've organizuje můj odkaz adresářové struktury vypadá takto:
ref /
| - README
| - Ikony
| `- Saed90nm.slib
| - ITF
| | - Saed90nm_1p9m_1t_Cmax.itf
| | - Saed90nm_1p9m_1t_Cmin.itf
| `- Saed90nm_1p9m_1t_nominal.itf
| - Modely
| | - Saed90nm_max.lib
| | - Saed90nm_min.lib
| `- Saed90nm_typ.lib
| - Plib
| `- Saed90nm.plib
| - Saed90nm_fr
| | - CEL
| <snip>
| | - FRAM
<snip>
| | - LM
<snip>
| | - Lib
| | - Lib_1
| | - Lib_2
| | - Lib_3
| | - Lib_4
| | - Lib_5
| `- Lib_bck
| - Tech
| `- Saed90nm.tf
`- Tluplus
| - Saed90nm.map
| - Saed90nm_1p9m_1t_Cmax.tluplus
| - Saed90nm_1p9m_1t_Cmin.tluplus
| - Saed90nm_1p9m_1t_nominal.tluplus
`- Saed90nm_9lm.nxtgrd
Podle mých poznámek:
. slib je symbol knihovnu schematických symbolů. lib je logickým knihovny a. plib je fyzickou knihovnu.Mohu použít dc_shell vytvářet. Sdb. Db, a. PNR pro tyto soubory.
Kde je fyzické knihovnu používá?
Chápu ITF je propojit tech souboru pro těžbu RC hodnot.V TLU soubory mohou být generovány STR-XCT a používá se s největší pravděpodobností by ICC / DC Compiler v topografické režimu.
K. Tf soubor je soubor Milkway technologie a zdá se, že obsahují údaje pro všechny RC jednotlivých vrstev v technologii postupu.Je toto používají pouze ICC?
K. Mapu souborů jen zdá být hašovací tabulka vymyslet vrstvy mapování mezi netlist a tech souboru.
Mou hlavní otázkou je, jaký je saed90nm_fr knihovně?V podstatě obsahuje všechny buňky je definován v. Lib soubor v některých kryptických (non-text) formát.Jeví jako jakési Milkyway referenční knihovny.Jak je to knihovna vytvořena (od. Lib soubor?) A jaké nástroje mám použít pro vytvoření této knihovny?
Díky za odpovědi na tyto otázky.
Kind regards.
Já jsem se snaží naučit Synopsys DC ICC nástroj řetězců s například s MIPS procesorem.I stáhli 90nm technologii knihovny od Synopsys, která je k dispozici pro toto učení.Dokumentace je velmi špatná a rozložili se v různých místech.Mám potíže s snaží propojit všechny knihovny a to, jak jsem šla kolem generování některé ze základních souborů.Jsem se podařilo vyřešit většinu z nich ale mají některé otázky na soubory.
I've organizuje můj odkaz adresářové struktury vypadá takto:
ref /
| - README
| - Ikony
| `- Saed90nm.slib
| - ITF
| | - Saed90nm_1p9m_1t_Cmax.itf
| | - Saed90nm_1p9m_1t_Cmin.itf
| `- Saed90nm_1p9m_1t_nominal.itf
| - Modely
| | - Saed90nm_max.lib
| | - Saed90nm_min.lib
| `- Saed90nm_typ.lib
| - Plib
| `- Saed90nm.plib
| - Saed90nm_fr
| | - CEL
| <snip>
| | - FRAM
<snip>
| | - LM
<snip>
| | - Lib
| | - Lib_1
| | - Lib_2
| | - Lib_3
| | - Lib_4
| | - Lib_5
| `- Lib_bck
| - Tech
| `- Saed90nm.tf
`- Tluplus
| - Saed90nm.map
| - Saed90nm_1p9m_1t_Cmax.tluplus
| - Saed90nm_1p9m_1t_Cmin.tluplus
| - Saed90nm_1p9m_1t_nominal.tluplus
`- Saed90nm_9lm.nxtgrd
Podle mých poznámek:
. slib je symbol knihovnu schematických symbolů. lib je logickým knihovny a. plib je fyzickou knihovnu.Mohu použít dc_shell vytvářet. Sdb. Db, a. PNR pro tyto soubory.
Kde je fyzické knihovnu používá?
Chápu ITF je propojit tech souboru pro těžbu RC hodnot.V TLU soubory mohou být generovány STR-XCT a používá se s největší pravděpodobností by ICC / DC Compiler v topografické režimu.
K. Tf soubor je soubor Milkway technologie a zdá se, že obsahují údaje pro všechny RC jednotlivých vrstev v technologii postupu.Je toto používají pouze ICC?
K. Mapu souborů jen zdá být hašovací tabulka vymyslet vrstvy mapování mezi netlist a tech souboru.
Mou hlavní otázkou je, jaký je saed90nm_fr knihovně?V podstatě obsahuje všechny buňky je definován v. Lib soubor v některých kryptických (non-text) formát.Jeví jako jakési Milkyway referenční knihovny.Jak je to knihovna vytvořena (od. Lib soubor?) A jaké nástroje mám použít pro vytvoření této knihovny?
Díky za odpovědi na tyto otázky.
Kind regards.