Otázka o tom, RF puls

P

panoum

Guest
Já jsem pracoval na projektu, který zahrnuje výrobu puls RF o 5-10 NSEC duration.The nosné frekvence by měla být asi 2-3 GHz.What typ spínače bych měl použít? Jak mám řídit, že? Má někdo nějaké nápady nebo dělal něco podobného, že funguje?

To vyžaduje PIN diody řídí logikou typu ECL. Na webových stránkách Agilent má žádost poznámky na tyto diody. Běžné spínače pro mikrovlny nejsou dostatečně rychle.

Ahoj, vedle diody PIN, můžete někdy myslet na používání krok-diod jako základ krátký puls genereator. Nabízejí mnohem kratší impulsy (v závislosti na frekvenci základních můžete získat i stovky ps) a jsou mnohem dražší než PIN, takže je to jen v případě, že potřebujete něco rychleji v budoucnu. flyhigh

Prosím, vysvětlete, pokud se ptáte asi pravda, "puls" nebo "pulsní modulace" o 2-3 Ghz signálu CW. V prvním případě se výzva k použití hřebenu generátoru a zahrnují rychlé SRD diody nebo rychle varaktory. Agilent vyrábět konektorovaná hřeben generátory. Jej řídit, mnoho lidí používá hybridní zesilovače, obecně mohou dodat více energie než monolitické zesilovače. Máte-li mluvit o pulzní modulace, můj opinios je, že PIN modulátor jsou často příliš pomalé. Vím, že jen Narda vyrábět pouze jeden PIN diody modulátoru možné dostatečně rychle. GaAs FET spínače jsou dostatečně rychlé, ale mohou se řídit pouze "litte" množství energie RF.

Chci poslat nějaké období jednoduchý 2-3 GHz sinusodial signal.Could jsem použít pult?

? pult? myslíš na vtokové možnost některých přepážek? Já nevím, každý počítadlo na marlet, ale já si nemyslím, že je to možné. Budete potřebovat elektronický spínač, a ... v případě, že "brány", musí být koherentní (sincronous) s fází CW, elektronické obvody, je nezbytné.

@ Nadýmavé: Můžete navrhnout použít rychlé PIN diody pro přepínání. Můžete mi dát nějaké typenumber, které mají zpětného zotavení čas, který je dost malý na to, aby generovat 5 ns RF impulsy? Chtěl bych použít PIN diody jako rychlý brána mezi oscilátor a výstupem, designu zaměřit se jde do izolace. Díky!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back