Otázka týkající se napájení a důvod pro data conveter

L

luckyvictor

Guest
Já používám tento převodník dat ADS1298, [url = "http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/ads1298.pdf"] ADS1298 [/URL], a mám dotaz ohledně napájení. Budu mít jediný zdroj (baterie) pro analogové i digitální napájení, ale protože vyžadují různá napětí, takže budu potřebovat regulátor napětí převést dodávek pro jeden analogový a jeden digitální. tak jaký typ regulátoru napětí (spínací nebo lineární) mám použít? a musím pevně DGND a AGND dohromady, prosím?

Lineární Regulátor je pro vás dost ... & Ano. Může Tou těsné AGND a DGND. Dejte capactor Přes Alalog mezi GND.

V mém návrhu, jsem vložil mezi kondenzátory a AVV AGND, a také kondenzátory mezi DVV a DGND. V tomto případě, jen jsem prostě pevně AGND a DGND spolu bez jakéhokoli prvku na páru je, že jo?

Ano. A ujistěte se, že je tam jen jedno místo, kde jsou připojeny AGND & DGND - často toto místo je pod čip ADC. Keith.

protože budu mít dvě regulátoru napětí, jeden pro analogový a jednoho pro digitální nabídky, a jsou očekávat, že stejné země. Znamená to, že nemám mít tuto zvláštní spojení na společné AGND a DGND? protože to je docela společné dvěma regulátory napětí

Ty by za normálních okolností snažit, aby se ujistil, že je jen jeden přípojný bod. Často je nejlepším místem k tomu je na ADC. Nicméně, pokud jsou spojeny v napájení, pak jste pravděpodobně nebudete chtít, aby k nim připojit na ADC. Toto je místo, kde trochu experimentování je někdy nezbytné. Například byste mohli připojit k GNDs napájecí zdroj s cívkou nebo feritové korálky na napájecí zdroje a s pevným připojením na ADC. Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back