D
dodo_8008
Guest
hi každý
já hledala o myšlence ovlivnění tranzistoru ve společném obvodu zářič
Četl jsem různé způsoby, ale jsem trochu zmatená o něčem, co chci se zeptat
1) Četl jsem o q-místo, na kterém tranzistoru musí být nastaven na dc provozu před nástřikem malého střídavého signálu na základnu .. články hovoří o q je vždy pomocí grafu, co se nazývá výstupní charakteristiky křivky včetně Vce na x-ose a Ic na y-osa ... na různých Ib ...... moje otázka je: je graf je stejná pro všechny tranzistory, nebo každý tranzistor mít vlastní hodnoty, na které graf .. . Také je tam jakkoli jinak můžu zjistit, q-bod, od list a jestli musím používat předchozího grafu je uvedeno, jak bych mohl dostat, protože jsem se najít v listu.
2) je hfe (zisk) konstanta pro každý tranzistor nebo se mění v závislosti na zkreslení .. myslím, že jsem četl na stránkách že zisk je určen grafu následujícím způsobem:
- Vce určujícím, že je polovina vcc a z grafu
q bod najít ic a corresponing ib ic a rozdělit do IB
aby získali ..... je to pravda a pokud je to pravda
zisk za stejné tranzistorů se liší podle varriyng ic
ib, a podle zjištěných q první místo?
3) je to opravdu správné, že musí být vce polovina vcc? Nebo jestliže použití RE .. je to správné, že Vce Ve = polovina vcc ...
4) je to správné, že musí mít Re 20% Vcc přes to
5) je to správné, že proud myšlení Rb1, RB2, musí být 10 krát vypočtené ib
6) Jak lze také určit hodnotu kondenzátory spoje Cin Ce
7), jak vypočítat maximální vstupní střídavé
prosím, já chci jednoduché a účinné odpovědi s vysvětlením
Thank you in advance
já hledala o myšlence ovlivnění tranzistoru ve společném obvodu zářič
Četl jsem různé způsoby, ale jsem trochu zmatená o něčem, co chci se zeptat
1) Četl jsem o q-místo, na kterém tranzistoru musí být nastaven na dc provozu před nástřikem malého střídavého signálu na základnu .. články hovoří o q je vždy pomocí grafu, co se nazývá výstupní charakteristiky křivky včetně Vce na x-ose a Ic na y-osa ... na různých Ib ...... moje otázka je: je graf je stejná pro všechny tranzistory, nebo každý tranzistor mít vlastní hodnoty, na které graf .. . Také je tam jakkoli jinak můžu zjistit, q-bod, od list a jestli musím používat předchozího grafu je uvedeno, jak bych mohl dostat, protože jsem se najít v listu.
2) je hfe (zisk) konstanta pro každý tranzistor nebo se mění v závislosti na zkreslení .. myslím, že jsem četl na stránkách že zisk je určen grafu následujícím způsobem:
- Vce určujícím, že je polovina vcc a z grafu
q bod najít ic a corresponing ib ic a rozdělit do IB
aby získali ..... je to pravda a pokud je to pravda
zisk za stejné tranzistorů se liší podle varriyng ic
ib, a podle zjištěných q první místo?
3) je to opravdu správné, že musí být vce polovina vcc? Nebo jestliže použití RE .. je to správné, že Vce Ve = polovina vcc ...
4) je to správné, že musí mít Re 20% Vcc přes to
5) je to správné, že proud myšlení Rb1, RB2, musí být 10 krát vypočtené ib
6) Jak lze také určit hodnotu kondenzátory spoje Cin Ce
7), jak vypočítat maximální vstupní střídavé
prosím, já chci jednoduché a účinné odpovědi s vysvětlením
Thank you in advance