otázku bandgap odkaz, prosím, pomoz mi.

J

jonneylu

Guest
Navrhl jsem bandgap odkaz obvodu, jak je uvedeno v přiloženém picture.The obvodu je založena na zesilovač zpětnou vazbu k vybudování referenční voltage.In ac simulace, je to smyčka zesílení a fázové rezervy je dost, ale v přechodné simulace, bude kolísat s amplituda 0.2mV.Nevím, který ji způsobil.
Prosím, pomozte mi to vyřešit, díky!

co je fluktuace?Vref nebo operační zesilovač je krok resonse.

je-li Vref to, myslím, že může pocházet z vaší nabídky simulaci náběhu napájení nebo parazitární strop mezi Vdd a Vref.můžete použít nízké náběhu (1ms) simulovat.

je-li operační zesilovač je, myslím, že byste měl simulovat váš operační zesilovač ve smyčce, není se co pokazilo z celého obvodu, aby zjistila, zda je stabilní.

Je-li 0.2mV je referenční výstupní napětí, pak by to mohlo být způsobeno špatným PSRR vaší operační zesilovače nebo celkovou bandgap.Uvádění některých čepice na výstupu bude také snížení některých kruhy.

na transbrother:
Je nám líto, když jsem připojit pic, vyskytly nějaké potíže.
na iamxo:
Vref flucutation.And, co jste řekl, je psát, když je delší dobu náběhu, VREF je lepší.
Suria na:
psrr je 90 dB při DC.

jonneylu napsal:

na transbrother:

Je nám líto, když jsem připojit pic, vyskytly nějaké potíže.

na iamxo:

Vref flucutation.And, co jste řekl, je psát, když je delší dobu náběhu, VREF je lepší.

Suria na:

psrr je 90 dB při DC.

Podle mého názoru je to způsobeno tím, možnosti simulace.UES metoda = zařízení, parastic kroužek zmizí.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back