otázku o Hspice

S

surianova

Guest
Zdravím všechny, mám upozornění, že v rámci hspui> verze, jsou tam dva výběr 1. hspice.exe 2.hspice_mt.exe pokud vyberu 2. multiCPU volba může být vybrána, může mi někdo říct, co je rozdílné s multiCPU = 2 nebo 3 nebo více? díky předem

S MultiCPU volby můžete spustit Hspice simulace na různých stanicích najednou. To zabere méně času na jejich dokončení.

[Quote = pantic] S MultiCPU volby můžete spustit Hspice simulace na různých stanicích najednou. To zabere méně času na jejich dokončení. [/Quote] -------------------------------------- --------------------------- hi pantic, jsem docela zajímá multicpu nastavení v Hspice taky. Můžete mi říct, že: 1.do potřebujeme plovoucí licenci pro multicpu možnost? 2. Jak lze spustit Hspice ve dvou různých CPU? díky předem. jde, inteligentní

[Quote = pantic] S MultiCPU volby můžete spustit Hspice simulace na různých stanicích najednou. To zabere méně času na jejich dokončení. [/Quote] Když se řekne simulovat pomocí různých 'CPU' současně, to znamená za použití různých počítačích simulovat současně? Pokud ano, můžete příspěvek článek vysvětluje, jak bychom to nastavit? ... Moje společnost je pomocí 4 plovoucí licence na server ~ toto by odstranilo mé loooonng čekat na simulaci dokončit během víkendu ... : P

Aha! Hspice je velmi pomalá v některých případech, já používám ELDO teď! Pokud je nastavena tuning = Rychlý, Wah, tak rychle!

Hspice je velmi přesná simulace pro analogové obvody, je-li použít k simulaci smíšené konstrukce, bude to trvat delší dobu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back