otázku o odrazu v anténě

M

mehdi

Guest
Dobrý den Prosím, odpověz mi, že dobrý anténu by měl mít velký činitel odrazu, nebo malý? díky adv.

[Quote = Mehdi] Dobrý den, prosím odpovězte mi, že dobrá anténa by měl mít velký činitel odrazu, nebo malý? díky adv. [/quote] 0 je nejlepší. ale někdy jsme se jít na vyšší hodnotu pro zvýšení šířky pásma nebo otimize vzor.

Činitel odrazu Γ = (PSV - 1) / (VSWR + 1) Nejlepší anténa účinnost systému: Pokud není odraz (PSV = 1 v důsledku Γ = 0)

Odrazu je menší, tím lepší tok energie do antény (vysílač).

Ahoj, já naprosto souhlasím předchozí 3 odpovědi, ale I'would přidat jednoduché prohlášení: "Svět EM je často velmi velkorysý". Tak například znamená, že anténa příjem obdrží velmi dobře, i když je extremally neshodují.

Jsem dokončil Souhlasím s Sergio. Našla jsem dokonce i pro návrat ztráty nižší než 5 dB antény stále fungují. s mnoha neefektivnosti, ale samozřejmě funguje. Nicméně, anténa musí být zvučné, jinak ani s tím nejlepším odpovídající nebude vyzařuje. Vypadá to paradojic, protože jedním ze základních parametrů používaných pro rádia Ham kluci (byl jsem jedním z nich) je VSWR, ale stává se, že šunka rádia vždy používá známý rezonanční antény. Pro některé libovolné struktury, jako ten, který je možné vytvořit pomocí HFSS a CST, atd. "anténa", může mít lépe, než VSWR dipól například i stále velmi špatný radiační účinnost. Jinými slovy: "anténa" přijímat dostatečné množství energie, koupit, není schopen transformace, které ve vzdálené zóně energie, proto většina energie je omezena na blízkém poli, ztráty způsobené dielektrikum, mědi, atd., nebo rozdělení do LHP a RHP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back