otázku o různé mikroprocesory ....

E

expelleior

Guest
Chtěl jsem se přesunout od Picaxe do jiné právě pro odrůdu.
Zakoupil jsem parralax vrtule čip, protože to znělo velmi zajímavé, s 8 procesory v jednom čipu, který lze spustit nebo ne!Také se musel naučit jazyk, Spin, které nebylo těžké.
Čip je menší než $ 8 US, ale v době, kdy jsem si ji z Aussie distributor jeho $ 20 nebo tak.
Spouštění a zastavování 8 procesorů nebo 1 či dva je velmi jednoduché a přijde vhod, když chcete mít různé procesy běží současně.
Já jsem zájem o vyzkoušení AVR čipy, a to zejména ATmega 8535, protože jsem se může dostat velký rozvoj rady a programátor velmi velmi levné na to.
Ta věc je to Atmega8535 (L) prodává lokálně za 30 dolarů.
Zdá se, že aby se vrtulí prettyspecial smlouvat.
Je někdo schopen objasnit, proč to AVR čipu je zdánlivě tak velmi drahý?

expelleior napsal:

Ta věc je to Atmega8535 (L) prodává lokálně za 30 dolarů.
Zdá se, že aby se vrtulí prettyspecial smlouvat.
Je někdo schopen objasnit, proč to AVR čipu je zdánlivě tak velmi drahý? [/ Color]

ChrisC napsal:Na webu Farnell Austrálie, je mega8535L cena v mezi 7,34 dolarů a 9,04 dolary na jednotlivá zařízení v závislosti na typu balíčku.

expelleior napsal:

I dvojí kontrola cenu čipu v manuálu Jaycar, Jaycar je nejlepší obchodu s elektronikou v Austrálii, a čip je uvedena na 39,95 dolarů.
Budu tam chodit zítra koupit sériový LCD, takže budu ptát se jich, co se to sakra děje ... možná jeho typo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back