otázku ProTel DXP

W

wjx197733

Guest
Zdravím všechny, jsem nový člověk při navrhování obvodu.Kteří používají ProTel DXP na design obvodu?
Chci vědět, jak na místo TestPoint v schemetic?

U může jít do ProTel web site DXP a přečtěte si manuál k použití ProTel DXP tam.

Použil jsem ProTel 99SE, jsem přidal test odvádí, když jsem kreslení schématu, pokud se nemýlím

Měli byste použít funkci vyhledávání zde prostor pro vaše dotazy - mnohokrát otázka byla požádána a zodpovězeny předtím.

I odpověděl na stejnou otázku před několika týdny zde: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=132975

K dispozici je podrobná Knowledge Base Poznámka k dispozici na adrese:
http://www.altium.com/forms/kb/kb_item.asp?ID=5040

Ahoj,

Mimochodem, pokud jste novým ProTel DXP, možná budete chtít použít jiný balík.
I navrženy 4-vrstva deska s DXP, a je to velmi dobrý balík, ale to trvá celou věčnost k použití, to je tak pomalu vytvářet nové díly, atd.
Ale to je proto, že má tolik funkcí myslím.

Pro rychlé design, použijte CADSoft Eagle, protože je tak rychle vytvářet své vlastní
díly symboly, a dostat své prkno určené rychle.Já osobně myslím, že může pracovat 2-3 krát rychleji s Eagle.

sky123 napsal:

Mimochodem, pokud jste novým P * otel DXP, možná budete chtít použít jiný balík.
I navrženy 4-vrstva deska s DXP, a je to velmi dobrý balík, ale to trvá celou věčnost k použití, to je tak pomalu vytvářet nové díly, atd.

Ale to je proto, že má tolik funkcí myslím.Pro rychlé design, použijte CADSoft Eagle, protože je tak rychle vytvářet své vlastní

díly symboly, a dostat své prkno určené rychle.
Já osobně myslím, že může pracovat 2-3 krát rychleji s Eagle.

Každá aktualizace Service Pack pro DXP2004 jak přidává nové funkce a opravy chyb.

Chcete-li mít nejstabilnější a spolehlivou verzi DXP, měli byste mít všechny čtyři Service Pack.Mezi původní verzi DXP a SP-4, několik set nových funkcí a vylepšení byly provedeny.

House_Cat napsal:

Každá aktualizace Service Pack pro DXP2004 jak přidává nové funkce a opravy chyb.Chcete-li mít nejstabilnější a spolehlivou verzi DXP, měli byste mít všechny čtyři Service Pack.
Mezi původní verzi DXP a SP-4, několik set nových funkcí a vylepšení byly provedeny.

Pokud jste začínající základní verze, budete muset nainstalovat SP2 (SP2 je kumulativní a obsahuje SP1), SP3, SP4 a.SP3 musí být nainstalován před aktualizací SP4, a SP2 musí být nainstalována před aktualizací na SP3.

Počínaje SP2, klíčem byla zvýšena 64 do 128 bytů.Licence generované na práci s DXP a DXP s SP1, nebude pracovat s SP2 a výše.Potřebujete novou licenci pro SP2 nebo vyšší.

Nemám žádné instalaci služby Pack (to je 8,0 ....), a to bylo poměrně stabilní.Jen jsem najít design, proces tak pomalý.Pro jednodušší desky, Eagle je tak mnohem rychlejší práci s, mohu vytvářet nové složky symboly a podložky tak mnohem rychlejší.
A autorouter Eagle vždy funguje dobře pro mé 2-vrstvy desek.
Mimochodem pro mou 4-vrstva rady, našel jsem autorouter DXP hrozné.Použil jsem SPECCTRA pro autorouting místo.To může být, protože nemám tolik zkušeností s DXP, možná jiní měli lepší výsledky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back