Otázky o analog výkon prsteny

S

stormwolf

Guest
když čip má analogový i digitální blok blok, potřeba dva zdroje prsten, jeden pro analogové a druhý pro digitální.Má dva moc prsten potřeba štít?A analogový blok je malý, analogové moc kroužek jen kolem analog bloku?každý analogový blok musí potřebovat stráže prsten?díky!

Ahoj stormwolf,

Normálně, Marcos (Analog) mají moc prstence kolem nich.

analogové moc kroužek let jádro (digitální) je prostý šumu z analogové části.

Mám vidět nějaký vzdělávací kurz, a vidím, že na ty přípravy, analogové moc připojit k digitální moci, a já jsem zmást, že všechny knihy řekl, že analogové moc by se měly vyvarovat připojit digitální zařízení, aby se zabránilo hluku.Má i potřeba přidat analogové moc prstence kolem jádra?

Ahoj,

To je společné pro analogové IP mají střežit kroužků uvnitř.Stráž kroužek chrání analogové IP z digitálních nosie.Je také důležité v případě, že analogové IP pracuje na různých napětí.Stráž kruh se skládá z šíření, dobře a kovu (obvykle kov 1).

Pro signál rozložení mix, není nutné spustit výkonu (kov) kruh kolem analogové IP.Můžete to udělat, pokud potřebujete pro napájení IP, a ne pro izolaci.Nicméně, to je dobré, aby rozdíl mezi mezi analogovým a digitálním IP layout.Všimněte si, že to není vždy nutné, neboť návrh IP může mít širokou stráže kruh kolem něj, a tak digtal uspořádání nemůže dostat blízko k analogových obvodů.

Existuje rovněž obava z moci prstenu pad (to je pad moc, která pohonu digitální výstup, a také pro ochranu ESD).Je běžnou praxí, aby narušil pad moc kroužek mezi digitální a analogové doméně.Break je fyzicky nebo dioda-nárazník buněk.

Je zřejmé, že moc má být připojen nakonec.Toto je obvykle děláno na PCB.Další pryč tomto ohledu lepší výkon izolace.

Takže, tam je docela dost typu "moc prstenu", o kterých hovoříme.Jsou různé a neměl by být zaměňován v diskusi.

S pozdravem,
Eng Han
www.eda-utilities.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back