Otázky o Olověné nabíječka baterií s LM317

T

tong

Guest
Ugently potřebovat vaši pomoc.Moje auto je baterie z napětí nyní.

Tento okruh může chránit:

1.Baterie inverzní ochrany?
2.Žádné vstupní napětí protecttion?
3.Krátký výstup ochrany (baterie)?

(Short vstup ochrana -> mi to jedno, protože nemůže lidské chyby.)Všechny diody použití 5A, ne?a můžeme odstranit 1N4001 nad IC, že jo?
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Další otázkou Jak vyrobit LED světlo na baterii, když správně připojeny.

tong napsal:

Ugently potřebovat vaši pomoc.
Moje auto je baterie z napětí nyní.Tento okruh může chránit:1.
Baterie inverzní ochrany?

2.
Žádné vstupní napětí protecttion?

3.
Krátký výstup ochrany (baterie)?(Short vstup ochrana -> mi to jedno, protože nemůže lidské chyby.)Všechny diody použití 5A, ne?
a můžeme odstranit 1N4001 nad IC, že jo?

Jsem nováček a chtěl bych, aby to nejjednodušší.Možná bych mohl prodat citcuit taky.

Myslím, že se odstraní výstupní kondenzátor a 1N4001.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

tong napsal:

Jsem nováček a chtěl bych, aby to nejjednodušší.
Možná bych mohl prodat citcuit taky.Myslím, že se odstraní výstupní kondenzátor a 1N4001.

co je maximální proud, můžete použít k nabíjení baterie?By zobrazování velký transformátor bude potřeba.

IamnotJunk napsal:

co je maximální proud, můžete použít k nabíjení baterie?
By zobrazování velký transformátor bude potřeba.

Ahoj,

týkající se ochranných opatření, myslím, že 1N4001 by mohly být použity alternativně výstup řady 5A dioda.Pokud je výstupní série dioda je dar, žádný proud nemůže proudit zpět na vstup, tak 1N4001 je nadbytečný, je-li pozdější je dar, reverzní tok proudu z baterie nepoškodí regulátor a 5 dioda není nutné.Závažnější problém je s ochranou proti obrácené baterie, který fouká pojistka v žádném případě způsobit proud baterie je třeba považovat za skutečně neomezené.To má za následek jediné pravidlo design: pojistky tání nedílnou by nemělo poškodit diody.

Alternativně invers provozuje MOSFET spínač může být použit jako "non-selfdestructing" ochranného zařízení.

Pokud jde o obchvat kondenzátory, Národní má podobnou nabíječka baterií bez použití výstupní kondenzátory.Nevím, jestli by to mohlo ukázat parazitní kmity, ale oni by neměl být problém pro nabíječka baterií, myslím.

Pozdravy,
Frank

Díky za všechny návrhy.

Většina Nabíječka má 2 pinzety, tewwzers a -.Co se stane, pokud uživatel krátké dohromady (krátký výstup)?

Pojistka se taví při

1.Inverze polarity baterie?
2.Krátké výstup?

Nazdar,
Pojistka se přepálí pouze pro obrácené baterie.V případě zkratování o vede, bude regulátor výstupní jít do 1.25V, které budou mít rozložené série 5A dioda a současný smysl rezistor R3.Nicméně v současné maximální stanoveným R3 bude téct, a protože diferenční napětí na regulátoru je maximální teď, dostane horký pro další zkrat výstupu.Ale měl by Thermal výřez funkci regulátora ptotect to.
Pozdravy,
Laktronics

Můžete odstranit IN4001 přes regulátor IC štěstí, protože to není užitečné, pokud serise dioda je použita s pojistkou.Tento 5 Amper dioda nedovolí zvrácení současného přes regulátor, a tudíž není potřeba IN4001.
To ochranou proti zkratu přes aktuální snímací odpor R3.Baterie a reverzní ochranu prostřednictvím Fuse.

Apv1965

Děkuji stavím tomto okruhu ... hledají box ...

Používám 4,5 x 3 cm chladič.Je to v pořádku?
Mám v plánu přidat chladicí ventilátor příliš.

Nazdar,
Můžete použít celou vnější panel na svém boxu jako chladič.Vertikálně namontovaných černě eloxovaného hliníku dřezy tepla s ploutvemi je tou nejlepší volbou.Měli byste skutečně měřit teplotu u regulátora při dané teplotě okolí na Max.jmenovitý proud a Max.Očekává vstupní napětí a vypočítat zařízení přípojného bodu teploty z údajů výrobce o Θjc.Přidat do této teploty je rozdíl mezi Max.Očekává okolní teplota a teplota okolí., ve kterém byla přijata měření.Celková teplota by měla být dobře v mezích Max.Křižovatka teplota uvedených zařízení.
Pozdravy,
Laktronics

Může mi někdo říct, jak dlouho bude trvat nabíjení baterie 35AH, pokud mohu použít LM350?Také si "Nabíjení Complete" LED, které ukazují být plně nabité baterie?

bipinravalia napsal:

Může mi někdo říct, jak dlouho bude trvat nabíjení baterie 35AH, pokud mohu použít LM350?
Také si "Nabíjení Complete" LED, které ukazují být plně nabité baterie?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back