Otázky týkající se aplikace Intel 87c51

L

louislu

Guest
Ahoj, mám v úmyslu použít intel 87c51 na projekt, n zde některé otázky týkající se jeho aplikace: 1.Tato čipu může b reprogramme.mi v pořádku? 2.my projekt potřebujete uložit některé údaje uživatele uživatele, takže je tam nějaký způsob, jak to udělat bez použití externího memory.I znamená, že po restartu čipu n veškerá uložená data, musí stále existovat ... Každá pomoc je vítána n ocení Díky předem

Podívejte se na datasheet zde: http://www.intel.com/design/mcs51/datashts/27041907.pdf Uvidíte, že 87c51 je verze Eprom na 8031, takže je "přeprogramovatelné", ale pouze jeho vymazání s UV světlem. Nemůžete ukládat permanentní data za běhu do čipu. Doporučoval bych použít nějaký modernější čip od společnosti Philips nebo Atmel nebo ... která má vnitřní flash paměti a lze je naprogramovaný v obvodu. Doufám, že to pomůže

hi ... děkuji za ur HELP.i potřeba mikrokontrolér se stavět v paměti, která slouží k ukládání uživatelských vstupů (důležité, aby data po vypnutí systému, ale ne chtít používat EEPROM), ... n, jak mi řekl, že u wat , našel jsem atmel 89C51 přijde s flash pamětí, takže mají v úmyslu využít it.n je tam někdo, je to programátor ... levné n mocný debugger :)... stejně ... ima začátečník v tomto mikrokontroléru ... každou pomoc r vítám ... díky moc

[Quote = louislu] hi ... děkuji za ur HELP.i potřeba mikrokontrolér se stavět v paměti, která slouží k ukládání uživatelských vstupů (důležité, aby data po vypnutí systému, ale ne chtít používat EEPROM) ... n jako u wat mi řekl, našel jsem atmel 89C51 přijde s flash pamětí, takže mají v úmyslu využít it.n je tam někdo, je to programátor ... levné n silný Smile ... debugger stejně ... ima začátečník v tomto mikrokontroléru .. . vítáme jakoukoliv pomoc r ... díky moc [/quote] Pokud potřebujete levný programátor použití AT89S51 místo AT89C51. AT89S51 má v-system-programování (ISP), rys, který lze naprogramovat pomocí jednoduchého sériového ISP programátor. Hledat na fóru najdete schéma programátoru ISP, který si můžete postavit sami za nízkou cenu.

Četl jsem atmel 89s51 čip n je vybaven bleskem memory.for ISP mi proj žádosti, já bych třeba místo k ukládání uživatelských tel. num.n je závislé na watever num uživatele vstoupit snímání vstupního portu. (Vstupní port je připojen k klávesnici), takže můžu jen využít této flash paměti ISP? zapsat se do něj n číst zpět v případě potřeby. n někdo mi řekl, že obvykle lidé, kteří by se tímto způsobem uložit ... takže to, co je použití blesku ISP vlastně? pro skladování program momery jen? díky moc

pokud je to možné, použijte avr ATmega8 lze realizovat tuto funkci

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back