OTA

J

Jim klec

Guest
Why isnt kapitola popisující OTA v obou Razavi a šedá & Meyer?

Tam jsou kapitoly amp OP, ale žádný z nich diskutovat o OTA.

Má někdo zná odpověď?

Díky

To není pravda.OTA výstupní buffer = OZ.Termín OTA je možné použít na jakoukoli diff.fázi konfigurace, např. CS s aktivní zátěží, teleskopické, složka cascode ...Jejich mají velký výstupní odpor Rout pro zvýšení zisku (= Gm * Rout nebo = (Gm * Rout) ^ 2) a není situable pro pohon odporové a velké kapacitní zátěže.To je důvod, proč je jejich jmenován jako OTA.Pro pohon odporové a velké kapacitní zátěž, které je nutné zajistit výstupní buffer s nízkou výstupní odpor a takový obvod je operační zesilovač.

Ano, denisMark je správný.Protože bez zesilovače výstupní buffer nemá nízký výstupní odpor.

Dokonce i já jsem trochu zmatený ..tak teleskopické / cascode operační zesilovač (a jiné opamps) probíraná v knize Razavi jsou OTAS ...Prosím, opravte mě ...

operační zesilovač znamená V vstup, V výstup,
Ale znamená OTA V vstup, výstup I, G = I / V
Takže rozdíl je operační zesilovač 's výstupem je signál volatage
, Ale OTA je aktuální pro jeho 'vysoký výkon hrozivá blízkost, takže pokud OTA je následován
do vyrovnávací paměti a vyrovnávací paměti 's výstupem impendece je nízká, že se operační zesilovač

Podle defination, OTA znamená "transkonduktanční operační zesilovač", který má vysoký výstupní odpor.Zní 1 minuta:A já souhlasím s tandr vysvětlení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back