otevřené smyčce stejnosměrného motoru

S

seyyah

Guest
V otevřené smyčce, pwm řízení stejnosměrného motoru, co dělá rozběhový moment bude dost pro zatížení začít jeho pohyb?
Například, která volba je dobré pro tento účel
1000 ot.
/ min 24V 300W motor?nebo
1400 ot.
/ min 24V 300W motor?nebo
1400 ot.
/ min 24V 200W motor?nebo
1000 ot.
/ min 24V 200W motor?
Také jsem výběr pomocí zařízení změní ve výši 5 do 10 let.
Snažil jsem se 1 / 10 poměr otáček motoru a 200W 1400rpm.Má problémy v počáteční a maximální rychlost je dostatečně blízko (to musnt být nižší než tato rychlost)

Je 1000rpm 300W motor s převodovým poměrem 1 / 5 mi pomáhá?
Jaké jsou další návrhy, můžete navrhnout?

Myslím, že máš zmatený tření, watt a převodový poměr.
Pokud váš systém nemá žádné tření, stačí spočítat převodový poměr a motorové ot.
/ min, budete vědět, výstup ot.
/ min.Nemusíte se starat o Watt motoru.

Ale ve skutečnosti, tření přichází.
Takže musíte jen o točivém momentu.
Myslím, více a méně ot.
/ min watt motor vám ještě více kroutícího momentu k překonání počáteční tření (statické tření).
A více převodovým poměrem, větší výstupní moment dostanete.To znamená, že 1 / 10 vypíše více točivého momentu než 1 / 5.

Ano, je to těžké spočítat, protože mnoho proměnných.A tření je těžké měřit.
Sugged jsem si zkontrolovat prvního momentu motoru.
A re-výpočet tohoto problému.
Zkuste chyba je další metodou.

Pokud je mi známo, stejnosměrné motory jsou obecně nejsou kontrolovány v otevřené smyčce, protože rychlost změnám v důsledku změny napájecího napětí je mnohem větší, než střídavé motory.Ve skutečnosti motor na střídavý proud má rychlost velmi záviset na frekvenci než napětí.

CMOS napsal:

Pokud je mi známo, stejnosměrné motory jsou obecně nejsou kontrolovány v otevřené smyčce, protože rychlost změnám v důsledku změny napájecího napětí je mnohem větší, než střídavé motory.
Ve skutečnosti motor na střídavý proud má rychlost velmi záviset na frekvenci než napětí.

Nazdar!
Myslím, že točivý moment motoru závisí na výkonu motoru.Ale v tvém případě si myslím, že by měl mít u proudové smyčky řízení, zlepší se i točivý moment motoru start.
Hodně štěstí!

Souhlasím, v manfacturing, otevřené smyčce, ovládání se používá při řízení stejnosměrného motoru pro omezený spínače

Jakékoli obvodů pro takové podmínky?

V procesu rostliny jsou stejnosměrné motory kontrolován jak ve točivého momentu a otáček.
Podívejte se na papíren uvidíte spoustu z nich.

Papírna je věnována továrně výrobu papíru z dřevní buničiny a další složky
http://en.wikipedia.org/wiki/Paper_mill

Je to dobrý příklad pro použití souvislý systémy teorie řízení.

jamesyang1209 napsal:CMOS napsal:

Pokud je mi známo, stejnosměrné motory jsou obecně nejsou kontrolovány v otevřené smyčce, protože rychlost změnám v důsledku změny napájecího napětí je mnohem větší, než střídavé motory.
Ve skutečnosti motor na střídavý proud má rychlost velmi záviset na frekvenci než napětí.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back