Ověření Architektura pro mikropočítače pomocí VMM

J

jeevs

Guest
Zdravím všechny,

Většina současného životního prostředí předložit k ověření mikrokontroléry jsou zaměřeny ASM založeny one.Where zkoušky se provádějí na základě přímého testcases funkce pro každý z functionality.I chtěl zbavit ASM na životní prostředí pomocí systému Verilog & VMM . použít dostupné metody, jako je omezený na náhodná, musím dokázat, že nové funkce k dispozici, je lépe než konvenční režii testcases metodu.

Potřebuji pomoc při vytváření ověření architecture.As jsem začala papírováním jsem tady potřebují pomoc stejně jako v konvenční metody ASM jsou převedeny na hex soubor, který je předinstalovaný do paměti, odkud DUT bere na .... Je tam jakékoliv práce v okolí nebo jak by to mělo být přidána metoda CRT.Uveďte prosím vaše cenné podněty, abych mohl zlepšit na mém ověření architecture.Are nějaké papíry na těchto uveďte prosím mi, co se někdy informace, které jsou k dispozici.

S pozdravem,
Jeevs

k rychlejší reakci, může být u také post vaše VMM související s žádostí
na následující VMM forum
http://www.vmmcentral.org/forums/viewforum.php?f=2

pro OVM související věci
http://www.ovmworld.org/forums/forumdisplay.php?f=2

pro všeobecné Ověření funkčnosti související věci
http://verificationguild.com/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=3

Nikdy jsem přesvědčen CRT metodika je lepší než metodika režíroval.Právě jsme dokončili projekt s 2 FPGA, složitější FPGA bylo provedeno pomocí metodiky Režie a méně složité FPGA byla ověřena pomocí metodiky CRT.Byli jsme schopni plně ověřené složitější FPGA v podstatně kratší době as menším inženýr.Chtěl bych vidět někoho, dokázat, že metodika CRT, které vám mohou poskytnout větší pokrytí rychleji, znamená rychlejší ověření čas.

Místo nakládky stimul ze souboru do paměti, což není moc dobrý způsob, jak toho docílit, můžete napsat BFM s generica API řídit podnět.Například,

/ / Pseudokódu souboru my_driver.sv

třída my_driver (
úkol napsat (bit [07:00] addr, bit [31:0] data) (
)

Úkolem read (bit [07:00] addr, ref. bit [31:0] data) (
)
)

Ahoj skyfaye,

Použití VMM neznamená, že byste měli používat pouze namátkové kontroly.Ty jsou zdarma k použití VMM psát přímo testy.

Bests,
Tiksan

Ahoj skyfaye,

Mohl byste prosím popsat v několika slovech, co myslíte tím CRT a Direct testovací prostředí.

Zjistil jsem, že různí lidé mají různé myšlení.Pokud vím neexistuje přesná hranice, která je odděluje Přímý tisk z CRT.

Čekám na Vaši odpověď,
Díky,
Tiksan

Režie testování metodiky je funkce-řízený přístup k ověření.Vzhledem k tomu, metodice testování CRT je pokrytí-řízený přístup k ověření.
Pro každý velký projekt, ověřovací test plánu je třeba, a často než ne, stalo se tím, že vypíše všechny funkce, které mají být testovány.S testováním Režie, test je vytvořený tak, že směřuje stimul bude kompletně test funkce, bez jakýchkoli pochybností.Vzhledem k tomu, s CRT, test je obvykle omezují-náhodný, ale stále náhodné, což by mohlo znamenat, nevíte jistě náhodný podnět bude zcela test funkce.Takže co je typicky hotové v tomto případě se využívají další nástroje, funkční pokrytí, aby se ujistil.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back