Ovladač pro 2 cívky zablokování relé

I

iw1au

Guest
Ahoj všem!
Našel jsem pěkný relé pro RF, s velkou insolace přeslechy, který chci použít pro svůj 1,2 GHz pásmu.Toto relé je dvojí vinutí 12 V aretační, jedna se věnuje TX a RX pro ostatní.Mám naštěstí 2 signály TX a RX, která zůstává stabilní až do změny stavu (v případě RX je ON, signál je 12V, přičemž TX je na 0V a naopak).
Relé absorbes 250 mA, že to není případ, aby dodávané po komutace!

Tak jsem třeba velmi jednoduchý obvod (bez CMOS nebo IC, možná) na základě sítí RC, tranzistory a ausilliary relé, v případě potřeby, s cílem vytvořit pozitivní impuls 50/100 ms pro obě cívky, syncronized na jednoduchou pozitivní ( 0 -> 12V), zvýšení přední krok, majíce na paměti, že tyto signály jsou schopny řídit potřebné aktuální po dobu nezbytnou přímo do cívky.

Doufám, že byly dostatečně jasné, že není můj mateřský jazyk!
Díky za pozornost.
Gian M., IW1AU

Ahoj,

Dalo by se asi udělat vše, aby se jen dva cheapo čipy.

556 duální časovač, kde každý měřič připojen do Monostabilní režimu se spouští náběžnou hranu na 12 řídícího signálu v a generuje 100 ms impuls.

Tento impuls je předán vysoce aktuální ovladače čipové relé, říkají unl2002 / 4 nebo dva tisíce osm set dva ctvrtin, který má všechny diody vestavěné do té žádné jiné díly potřebné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back