Ovladač pro GSM modul Smart TM1 potřeba?

Q

quangtien

Guest
Ahoj expati, jsem koupil tento jz Smart TM1 GSM modul. Snažím se připojit se svým PC vyzkoušet AT příkazů přes RS232 a HyperTerminal. Nicméně, nemohu dostat OK po odeslání AT. Musím ovladač pro tento modul GSM, aby byla uznána WIN XP? Díky za vaši pomoc. Quang Tien

Ovladače nejsou potřeba pro moduly GSM. Stačí zkontrolovat list o přenosovou rychlost modemu. Později test sériový kabel sám tím, že dělá loopback test. Pokud to nefunguje, pak změnit TX a RX do konektoru na jedné straně a vidět to znovu. někteří modem používat přímý kabel a někteří používají kříž sériový kabel.

HI CKshivaram, Děkujeme Vám za Vaši odpověď. Snažil jsem se. Nicméně, mám nějaké chyby, po odeslání odpovědi AT příkazů, i když bylo konstatováno, podpora TM1 seznam AT příkazů. Vyplývá bylo to, co jsem dostal: AT OK AT + CMGF =? CHYBA AT + CMGF +1 CHYBA ATD98741208 Není oznamovací tón ADTL VYTÁČENÍ ... 98741208 Není oznamovací tón ATZ OK Mohl byste mi prosím řekněte, zda je něco v nepořádku s tímto modulem GSM? Jak bych měl vyzkoušet GSM modul AT příkazů. Díky moc Quang Tien

V datasheet GSM MODEM mohly by se zmínil o síti LED ... 1. zkontrolovat stav sítě typu AT + CSQ a zadat, pokud u dostat odpověď 99,99 pak GSM nerozpoznal síť

HI CKshivaram, děkuji Vám za Vaši odpověď. Snažil jsem se. Nicméně, mám nějaké chyby, po odeslání odpovědi AT příkazů, i když bylo konstatováno, podpora TM1 seznam AT příkazů. Vyplývá bylo to, co jsem dostal: AT OK AT + CMGF =? CHYBA AT + CMGF +1 CHYBA ATD98741208 Není oznamovací tón ADTL VYTÁČENÍ ... 98741208 Není oznamovací tón ATZ OK Mohl byste mi prosím řekněte, zda je něco v nepořádku s tímto modulem GSM? Jak bych měl vyzkoušet GSM modul AT příkazů. Díky moc Quang Tien
Ahoj, prosím postupujte podle tohoto na + CMGF? V + CMGF = 1 ATD +33146290800; atdl [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Odeslat zní v 16:00 ---------- Předchozí příspěvek byl v 15:59 ----------[/SIZE] [/ COLOR atd.] (+ xx) (-> kód země) následovaný telefonním číslem

Ahoj CKshivaram, jsem se snažil ty AT příkazy, ale nefungovalo to. Myslel jsem, že bych měl potřebovat ovladač pro tento GSM modul, jinak můj PIC není schopen rozpoznat tento modul. Jsou 2 důvody, proč jsem si myslel, že musím ovladač pro tento modul GSM. 1. Pořád mám odpověď OK po odeslání AT je, protože to je poslat na můj modul software Toshiba (Tento počítač-> vlastnosti-> Hardware-> Správce zařízení-> Modemy-> Software Toshiba modem). Mám připojený na obrazovku zachytil pro tento test. 2. Snažil jsem se test mé ruce telefon Nokia 7500. Bez Nokia PC Suite, nemohu používat AT příkazy k vytočení telefonního čísla nebo odesílání SMS. Když jsem nainstaloval ovladač pro tento Handphone, byl jsem úspěšně zaslání těchto AT příkazů. Mohl byste mi prosím, co by mohlo špatně s tímto modulem GSM? Jakýkoliv jiný způsob, který mohu test AT příkazů z tohoto modulu GSM. Díky moc. Quang Tien

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back