OZ vyřízení simulace problému

A

Aijue

Guest
Ahoj, když jsem si můj operační zesilovač pro řešení simulace, mám divný result.The pic je v příloze. Otázkou je, proč vypořádání křivky se obrátil, aby se stal menší usazování. Už jste se setkali takový problém? Co se bolesti hlavy. Díky! [/Quote]

Ty jsou vidět buď zisk nebo zaujatost přechodu, například cascoded výstup bude mít dost konstantní proud, dokud kryt přístroje dojde prostoru a pak do zrcadla proud sjet v uvedeném způsobem. To znamená, že malý signál modelování nelze věřit i při V = 0 (přechod je dost ošklivý tady).

Díky Freebird, mám nějaké poznatky. Můj operační zesilovač je složena cascoded. Máte na mysli, když vstupní velký impulsní napětí je můj současný zdroj MOS zařízení řízeno do lineární oblasti? Mohl byste mi říct, jak nastavit ocasu proud a cascode aktuální? S pozdravem!

Je normální, že velký signál krok reakce je odlišná od malý signál. Kromě statických zjevné chyby, ukazuje krok odpověď vypadá poněkud k nadměrným a daleko od obvyklých vysokorychlostní OP chování balíčku parazitních indukčností a podobné reálném světě phenomenia.

Vstupního pulsu náběhu je 0.1ns. Chci, aby vyřízení trvá méně než 10ns. Jak je vztah mezi dobou ustálení a náběhu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back