Oznámení e-mailem zpoždění

A

alexan_e

Guest
Já jsem v současné době přijímání emailů (gmail) oznámení o reakcích či PMS po 6 hodinách nebo více, má někdo stejný problém, nebo je to jen mě?

Jen jsem si oznámení prostřednictvím ovládacího panelu, takže nemůžu říct. Keith

Mám stejný problém tady, ale zpoždění nějaký čas je velmi dlouhá až v 12 hodin, proč je to tak [COLOR = "silver"] --- Aktualizováno --- [/COLOR] Mám stejný problém u nás, ale zpoždění nějaký čas je velmi dlouhá až v 12 hodin, proč je to tak

Tam byl problém v posledních několika dnech, ale správce opravil, měl by se vrátit do normálu brzy. Všimněte si, že jsem měl podobné problémy v minulosti, ale ty byly způsobeny z mého mailu a ne ve fóru, e-mail byl odesílat z fóra, ale byl přijat pozdě z mého předpokladu. To lze zkontrolovat, pokud budete porovnávat odesílání obdržet čas, pokud je problém způsoben fóru pak pozdě email by měl mít stejné odesílat přijímat časové značky, což znamená, že to bylo poslat pozdě, ale obdržel ihned. Na druhou stranu, pokud vidíte odesílání časové razítko, které je hodin před obdržíte e-mail, je to váš poskytovatel chyba. Zde je, jak můj send-přijal vypadal v tomto případě, že byl forum poruchy [PŘIPOJIT = CONFIG] 80301 [/ATTACH]

že je v pohodě budu kontrolovat ji a po mé prob brzy

kluci latence je více než 15 hodin jsem já ještě dostávat Včera oznámení :-|

Já taky, jsem nedostal žádnou následnou oznámení v posledních 15 hodinách. To měl být pevně včera, ale myslím, že to je čím dál horší, už jsem kontaktoval správce.

Toto oznámení bylo vydáno v několika minutách, takže myslím, že jsme se vrátili do normálu.

Jo i obdrželi všechny mým upozorněním věci zpět k normálu myslím

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back